Afișez toate cele 10 rezultate

Afișați:

Scaune pliante în magazinul mobilabanchet.ro

Scaunele pliante practice, durabile și ușor de depozitat se vor dovedi oriunde aveți nevoie pentru a organiza rapid multe locuri și a le depozita într-o cameră mică după o întâlnire. Este un echipament indispensabil pentru spații de evenimente, săli de conferințe sau evenimente în aer liber. De asemenea, sunt foarte utile acasă și în grădina din curte.

Atât scaunele pliabile din plastic cât și cele din lemn asigură un confort deosebit datorită profilării speciale a șezutului și/sau a unui burete suplimentar, acoperit cu piele eclogică. Datorită construcției lor simple, se pliază cu o singură mișcare, permițând o instalare rapidă și plierea ulterioară a mai multor scaune într-un timp scurt. Sunt ușor de curățat, iar picioarele speciale nu zgârie podelele, stabilizând scaunul în timpul utilizării.

Scaune pliante de nuntă – perfecte pentru o nuntă în stil modern

Oferta magazinului mobilabanchet.ro include și scaune de nuntă frumoase, albe, perfecte pentru o nuntă moderna, în grădină, în aer liber!

Scaune pliante de nuntă pregătite pentru o ceremonie în grădină

Acestea sunt scaune pliabile din lemn cu un scaun confortabil. Arată frumos datorită culorilor albe ca zăpada și a unui design simplu, cu un spătar ușor rotunjit. Se pot decora cu ușurință suplimentar în mod discret. Ei vor sublinia importanța unei nunți, logodne sau alte evenimente solemne.

Scaune pliante pentru săli de conferințe

Organizați ateliere deschise sau o conferință pentru mulți oameni din compania dumneavoastră și nu aveți suficient spațiu pentru a depozita o cantitate mare de locuri? Alege scaune pliante în varianta de birou, care atunci cand sunt pliate au doar câțiva centimetri grosime, permițându-ți să depozitezi multe scaune într-un spațiu restrâns.

Se desfac rapid, sunt la îndemână și ușor de transportat, datorită căruia este nevoie de câteva secunde pentru a instala un scaun. Cu ajutorul lor, puteți crea orice decor (teatral, intim, în formă de potcoavă) într-un timp foarte scurt și le rearanjați la fel de repede, dacă este necesar.

În ciuda structurii ușoare și a dimensiunilor reduse, scaunele rabatabile pe care le oferim asigură confort datorită tampoanelor antiderapante care le stabilizeaza pe sol și profilării optime (opțional tapițate cu un burete suplimentar), pentru un confort mai mare la șezut, chiar și pentru multe ore.

Scaune confortabile pentru evenimente mari

Scaunele pliabile confortabile și durabile sunt un element indispensabil al celor mai mari evenimente care adună sute de oameni. Prelegeri ale unor oameni celebri, concerte, spectacole – aici fiecare loc își merită greutatea în aur, iar numărul invitaților planificați poate crește brusc atunci când se alătură în ultimul moment. Merită să te pregatesti bine pentru acest tip de eveniment prin organizarea în avans a numărului corespunzător de locuri. Scaunele pliabile vor funcționa de minune aici, oferind o mulțime de locuri confortabile, create într-un timp scurt.

După ce petrecerea este terminată, acestea pot fi asamblate la fel de repede și pot folosi spațiul pentru evenimente pentru alte evenimente care necesită o cantitate mare de spațiu liber (de exemplu, un curs de dans, discotecă sau alt tip de spectacol).

Scaune pliante pentru catering – perfecte pentru evenimente în aer liber

Ploaia uneori îi place să ne surprindă chiar și în timpul celui mai bun eveniment în aer liber. Cu toate acestea, scaunele noastre nu se tem de nici-o vreme!

La mobilabanchet.ro, oferim scaune pliante pentru catering concepute pentru petreceri în grădină. Au o structura stabilă asigurată de un cadru metalic, un mâner de transport convenabil și vor fi ok, chiar dacă se uda din cand în cand. Scaunele pliabile pentru catering sunt, de asemenea, foarte ușor de depozitat, chiar și într-un spațiu mic.

Scaune pliante pentru grădină din spate

Vremea frumoasă cere o petrecere în grădină? Cina de weekend, seara de vară, vizita de vacanță de la prieteni, petrecere pe teren – dacă ai o grădină, merită să o folosești în astfel de ocazii și iti vei așeza oaspeții pe scaune confortabile!

Câteva sau vreo duzină de scaune pliate se vor potrivi cu ușurință într-un garaj, șopron sau orice cameră acoperită, iar când sosesc oaspeții, vei avea numărul potrivit de locuri, chiar dacă apar pe neașteptate!

Locuri suplimentare pentru o cină festivă

Adesea, zona apartamentului face imposibilă păstrarea permanentă a multor scaune în el. În plus, acestea nu sunt folosite zilnic și ocupă spațiu inutil. Câteva scaune pliante ar trebui să rezolve problema!

Le puteți depozita în subsol, pivniță sau chiar în dressing, iar dacă sunt invitate mai multe persoane, trebuie doar să le desfaceți, să le ștergeți cu o cârpă umedă și sunt pregătite zone suplimentare confortabile de relaxare!

Protecții speciale de pe picioarele scaunelor pliante protejează podeaua împotriva zgârieturilor, chiar și în cazul persoanelor foarte mobile și agitate. Datorită acestui fapt, chiar și evenimentele mari nu vor dăuna podelei din lemn, panouri sau covoare.

Scaune pliante oferta la mobilabanchet.ro

În oferta magazinului nostru vei găsi mai multe tipuri de scaune pliante care vor funcționa în diverse circumstante. Pentru evenimentele mari și evenimentele care au loc în săli acoperite pentru zeci sau sute de persoane, vă recomandăm scaunele de birou clasice în varianta neagră. Avantajele sale sunt o structură stabilă, ușurință, protecția podelei împotriva zgârieturilor și curățarea ușoară. De asemenea, oferă oaspeților confortul de a se așeza datorită tapițeriei spătarului și a scaunului din piele ecologică.

Scaunele pliante de catering (de grădină) sunt perfecte pentru evenimentele în aer liber. Este o structură metalică puternică, un scaun confortabil conturat și un mâner practic de transport. Scaunele de catering pentru grădină sunt ușor de curățat și se pot uda uneori.

Scaunele de nuntă pliabile din lemn vor fi o alegere excelentă pentru ocazii importante. Se vor dovedi utile în interior sau într-o cameră acoperită de grădină, pe vreme bună. Rândul de scaune albe de nuntă încântă ochiul și face orice ocazie serioasă.

Depozitare scaune pliante

Cum să depozitezi scaunele pliate după ateliere sau conferințe? În functie de mărimea depozitului, le poți așeza pe picioare, unul lângă altul, sprijinind primul scaun de perete, iar ceilalți de cel anterior. Picioarele antiderapante vor asigura stabilitatea întregului tandem. Este convenabil să le aranjați în rânduri în așa fel încât atunci când vă apropiați de un scaun pliant să puteți prinde confortabil câteva bucăți.

Dacă sunt mai multe scaune, le puteți așeza și plat (grosimea lor după pliere este de doar câțiva centimetri). Această soluție va funcționa pentru depozitele mai mici care pot fi umplute până la tavan (deși aici vă recomandăm să lăsați un spațiu liber din tavan, având grijă de sănătatea și siguranța angajaților și de confortul scoaterii ulterior a scaunelor). Totuși, nu uitați să așezați fiecare scaun următor în mod egal deasupra celui precedent, datorită căruia întreaga structură va fi stabilă.

Ce se întâmplă dacă ai mai multe încăperi mici de depozitare, îndepărtate una de cealaltă? Scaunele pliante mici și ușoare sunt ușor de transportat (sau pe cărucior), așa că îți poți împărți setul în câteva mai mici și poți decide să depozitezi cantități mai mici de scaune în mai multe depozite. Această soluție va funcționa excelent atunci când scaunele sunt adesea necesare în camere diferite – este mai ușor să le livrați într-un timp mai scurt.

Cantități mici de scaune pliante, care servesc drept locuri suplimentare pentru oaspeții evenimentelor mai mari de acasă, sunt depozitate convenabil la subsol, garaj sau dulap. Pliate și sprijinite de perete, ocupă puțin spațiu.