Afișez 1 - 12 din 43 de rezultate

Afișați:

Scaune de banchet – doar la mobilabanchet.ro

Scaunele de banchet sunt cele mai alese scaune pentru săli de banchet, săli de conferințe și restaurante. Designul lor atemporal le face foarte populare. Fiecare dintre scaunele noastre de banchet are suduri întărite și un burete gros, ceea ce face ca scaunele să fie durabile și confortabile. La rândul lor, scaunele de nuntă se caracterizează prin spate și picioare frumoase, decorative – un produs creat și destinat celor mai speciale ocazii.

Fiind unul dintre puținii, oferim cel mai mare număr de modele gata făcute și multe variante de culoare.

Scaunele de banchet sunt scaune concepute pentru multe recepții și evenimentele ceremoniale: nunți, botezuri, banchete și alte evenimente speciale, dar și conferințe și sesiuni mari de antrenament sau de afaceri.

Posibilitatea de stivuire și transport ușor între camerele individuale le face perfecte pentru spații multifuncționale, cum ar fi sălile de spectacol și sălile de conferințe. Scaunele confortabile din spumă asigură un confort deplin în utilizare, chiar și atunci când stați mai multe ore. Elegante, cu detalii perfecționate, arată grozav la mese, precum și într-un cadru de conferință sau de rând.

Scaune de nuntă – elită scaunului

Scaunele de nuntă sunt un adevărat scaun de elită. Elegante, stilate și reprezentative, sunt un element indispensabil al amenajării sălilor de banchet, bal și nunți, restaurante și interioare de hotel decorate cu gust.

Sala de banchete cu scaune Chiavari

De neînlocuit atunci când sărbătorim momente speciale – nunți, botezuri, zile de naștere sau aniversări, ele subliniază caracterul sublim al evenimentelor. Sunt perfecte și pentru clădirile rezidențiale. Stând cu mândrie în camera de zi și sufragerie, acestea sunt un element frumos, atrăgător al interiorului.

Scaune pentru miri

Ziua nunții este un moment deosebit de important și solemn în viața fiecăruia. Acesta este un moment absolut solemn și special când vrem să avem totul năstuit până la ultimul buton. Un element important al unei astfel de zile sunt scaunele special decorate pe care mirii stau in timpul ceremoniei nuntii în sine. Cuplurile tinere aleg adesea scaune de nuntă sau banchet din colecția noastră în acest scop. În plus, decorate cu huse, funde sau pur și simplu flori, se potrivesc perfect cu starea de spirit solemnă și sublimă a zilei.

Petreceri elegante doar cu scaune elegante

Un scaun de banchet elegant, cu un stil nobil și de bun gust, va duce fiecare cameră și eveniment la un nivel superior. Datorită selecției largi de modele disponibile pe mobilabanchet.ro, le vei găsi cu succes pe cele care se vor potrivi perfect atât în mediul formal, cât și în cel casual, de la ceremonii de nuntă la întâlniri ale companiei sau ceremonii de premiere. În funcție de nevoile și specificul evenimentului, poți ajunge la scaune de banchet cu tapițerie netedă sau cu model, tapițate sau minimaliste, realizate integral din oțel, alb, auriu, negru sau gri cu rame groase și subțiri.

Comoditate, durabilitate, confort de depozitare

Scaunele de banchet disponibile pe mobilabanchet.ro se disting prin durabilitate ridicată și confort de utilizare. Cadrele puternice, groase și durabile din oțel sau aluminiu asigură stabilitate maximă și rezistență la deteriorare. Scaunele cu un burete poliuretan gros pentru a preveni deformarea sunt o garanție a confortului și mulți ani de utilizare. Datorită unei game largi de forme și culori de tapițerie, veți găsi cu succes scaune de banchet potrivite ideal preferințelor dumneavoastră și culorilor interiorului în care urmează să funcționeze.

Scaunele de nuntă și banchet finisate estetic nu necesită folosirea huselor. Datorită ușurinței de stivuire (posibilitatea de a plia scaunele într-o stivă pentru depozitare), puteți depozita comod scaunele chiar și într-un spațiu mic și le puteți transporta confortabil.

Scaune pentru banchet și nuntă în magazinul online mobilabanchet.ro

Oferta magazinului online mobilabanchet.ro include scaune pentru banchet, nuntă și nuntă din oțel vopsit cu pulbere sau materiale plastice speciale, rezistente și estetice. Multe dintre modelele noastre sunt tapițate în mai multe culori și modele. Printre acestea se numără:

  • Scaune de nuntă Chiavari – elegante, stilate și foarte la modă, sunt perfecte pentru cele mai rafinate evenimente;
  • Scaunele de banchet Verona sunt o propunere excelentă pentru pasionații de soluții clasice. Un spătar tapițat și un scaun confortabil din spumă acoperit cu tapițerie cu model în combinație cu o structură stabilă și cel mai durabil oțel vopsit cu pulbere vor asigura confort deplin de utilizare și durabilitate ridicată – chiar și până la 160 kg;
  • Scaunele de banchet Roma se disting prin estetica lor atemporală. Această caracteristică le oferă un aspect la modă și stilat în ciuda trecerii timpului și a tendințelor care se schimbă de la sezon la sezon.

Accesorii pentru scaune de banchet

La mobilabanchet.ro, puteți cumpăra nu numai scaune elegante de nuntă și banchet, ci și accesorii necesare în timpul organizării evenimentelor: huse pentru scaune de banchet, decorațiuni, fețe de masă și suprapuneri sau accesorii mici precum cleme, șervețele de banchet, inele pentru șervețele sau banchet. conectori pentru scaune, care vă vor permite să conectați rapid și ușor scaunele de banchet în rânduri.

Reduceri pentru cumpărătorii angro

Vindem cu ridicata și cu amănuntul. Oferim scaune de banchet persoanelor fizice, angrouri, proprietări de hotel, săli de conferință, banchet și nuntă. Pentru comenzi mai mari, oferim condiții de preț atractive și un transport special dedicat. Contactează-ne pentru a cere o ofertă specială – pentru comenzi mai mari, putem oferi o reducere sau, de exemplu, un cărucior gratuit pentru transportul scaunelor.

Livrare rapidă a scaunelor de banchet

Cele mai multe dintre scaunele noastre de banchet sunt în stoc și gata de livrare în termen de o zi lucrătoare de la plasarea comenzii. Prin achiziționarea de pe mobilabanchet.ro, vi se va garanta livrarea rapidă (și sigură). Contactați-ne și verificați termenii de livrare.

Garanție de câțiva ani pentru scaunele de banchet

Fiecare scaun de banchet din sortimentul de la mobilabanchet.ro este supus garanției. În funcție de model, este de 2 sau 3 ani.

Estetica plăcută, designul elegant și cel mai înalt confort – scaunele de banchet disponibile la mobilabanchet.ro îmbină armonios toate caracteristicile unui scaun ideal, echilibrând perfect forma și funcționalitatea. Cunoscuți pentru durabilitatea, confortul de utilizare și designul de bun gust, ele răspund exact nevoilor celor mai pretențioși utilizatori. Cunoscuți și apreciați de ani de zile, ele îmbogățesc spațiile sălilor de bal și recepțiilor de nuntă, centrelor de conferințe, hotelurilor, precum și bucătăriilor și sălilor de mese private din toată Romania.