Reduceri!

Scaun pliabil de grădină din ratan

Prețul inițial a fost: 124,37 lei.Prețul curent este: 91,60 lei. net

EAN: 5908305880783 SKU: 0147-ARP Categorie: Etichete: , ,

În stoc

Detalii produs

Caracteristicile scaunului

  • culoare: negru
  • scaun: plastic rezistent – polipropilenă
  • picioare: oțel, acoperite cu pulbere
  • scaun confortabil și stabil
  • scaun pliant
  • scop: gradină, terasa, spatii interioare
  • garanție: 2 ani
Descrierea completă a produsului

Scaun de grădină frumos și confortabil

Un model de scaun pliant foarte comod de utilizat și de depozitat, utilizabil complet atât în exterior, cât și în interior. Un scaun de gradină care imită ratanul este un model care se bucură de o mare popularitate.

Scaunul are o culoare neagră atemporală și universală. Imitația special conturată a împletiturii de ratan pe șezut și spătar nu numai că asigură un aspect atractiv al scaunului, dar mărește și confortul utilizării acestuia. Stând pe un astfel de scaun, chiar și după mult timp, ne simțim confortabil și convenabil.

Scaun puternic, ușor de întreținut

Scaunul oferit a fost creat cu mare precizie și grijă. Structura din oțel, cadru puternic, face scaunul foarte stabil, iar durabilitatea acestuia este de până la 120 kg. Rama este vopsită cu pulbere, ceea ce îi asigură aspectul atractiv și durabilitatea lungă a culorii.

Șezutul și spătarul scaunului sunt realizate din polipropilena, datorită căruia sunt rezistente la razele UV și umezeală, și sunt foarte ușor de curățat. Prin urmare, acest scaun este perfect pentru petrecerile în aer liber, în grădinile de restaurante și cafenele, precum și în grădinile și terasele de acasă.

Picioarele scaunului sunt finișate cu dopuri antiderapante, datorită cărora îl putem folosi cu ușurință nu numai în aer liber, ci și în interior – nu alunecă pe teracotă și nu zgârie parchetul.

Scaunul poate fi pliat foarte ușor și există un mâner de transport confortabil pe spătar. Chiar și mai multe scaune pot fi depozitate cu ușurință în afara sezonului.

În plus, acest model de scaune este oferit cu o garanție de producător de 2 ani.

Scaun popular pentru casă și restaurant

Scaunul de catering din ratan este foarte popular, mai ales vara, când este adesea epuizat. Prin urmare, dacă sunteți interesat să achiziționați acest model, vă încurajăm să comandați cât mai curând posibil sau să contactați departamentul nostru de vânzări, gata să răspundă la orice întrebări.

De asemenea, vă invităm să vă familiarizați cu oferta completă a companiei noastre, unde veți găsi, printre altele o potrivire excelentă pentru aceste scaune Masă de catering – ratan, Bancă catering rabatabilă din ratan și altele seturi de mobilier destinate utilizării în aer liber.