Afișez 1 - 12 din 77 de rezultate

Afișați:

Huse decorative, fundițe și accesorii pentru scaune și mese

Dacă, la fel ca noi, nu vă puteți imagina un eveniment festiv fără accesorii elegante, consultați oferta noastră. Descoperiți gama largă de huse și decorațiuni pentru scaune, mese și mese de cocktail. Toate acestea se caracterizează prin finisare delicată și cu mare atenție la detalii, astfel încât să arate frumos în orice aranjament.

Estetică și funcționalitate

Husele noastre au atât o funcție estetică, cât și o funcție de utilitate. Mesele și scaunele acoperite cu ele creează o impresie de estetică impecabil de curată și rămân în același timp protejate împotriva murdăriei sau a deteriorărilor minore.

Decorul perfect îi va face pe oaspeții tăi să se simtă speciali în timpul sărbătorilor.

Scaune cu huse albe în sala de banchet

De asemenea, este important ca având suficiente huse uniforme, puteți crea rapid și ieftin o impresie uniformă, estetică, punând scaune în diferite culori și chiar modele în cameră. Coperți și huse uniforme, elegante le vor face un întreg frumos, solemn.

Având mai multe seturi de huse și funde pentru scaune în culori diferite, permite, de asemenea, să fie „re-ajustată” rapid dacă următorul eveniment necesită o estetică diferită. Scaunele scumpe și valoroase rămân aceleași, dar îmbrăcate în huse negre cu fundă aurie vor crea o impresie complet diferită decât, de exemplu, îmbrăcate în huse albe cu fundă roșie… Există o mulțime de posibilități, toate ieftine și foarte funcționale.

O atmosferă de sărbătoare și un decor frumos pentru orice ocazie

Indiferent de amploarea și tipul evenimentului, husele de mobilier oferă spațiului un aspect impecabil, elegant. Datorită acestora, interiorul va căpăta un caracter festiv și o atmosferă plăcută, chiar dacă scaunele și mesele în sine, de exemplu, nu provin dintr-o singură linie sau model.

În magazinul nostru, oferim o varietate de accesorii, inclusiv:

Toate accesoriile vin în multe variante și dimensiuni diferite. Datorită acestui fapt, îți poți adapta cu succes alegerea unei anumite ocazii, mobilier sau amenajarea spațiului.

Husele pentru scaune sunt disponibile în diferite culori (inclusiv bej, gri, roșu), în timp ce fețele pentru masă sunt alb-negru. O cameră cu un set de scaune decorate cu funde elegante uniforme va arăta întotdeauna grozav.

Huse de mobilier funcționale și practice

Husele pentru scaune și mese nu sunt doar decorative. În același timp, sunt extrem de practice în păstrarea ordinii și curățeniei la evenimentele mari și mici.

Ușor de spălat și întreținut, sunt perfecte chiar și în locurile cu o rotație mare de invitați. Cu siguranță este mult mai ușor să spălați câteva zeci de huse decât câteva zeci de tapițerii pentru scaune…

În cazul în care evenimentele au loc în fiecare zi sau chiar de două ori pe zi, husele fac posibilă reîmprospătarea eficientă și ușoară a întregii încăperi și readucerea rapidă a acesteia la starea sa excelentă.

Datorita folosirii materialului anti-sifonare, nu necesita calcare. Ele protejează eficient mobilierul împotriva murdăriei, vărsărilor, abraziunilor sau altor daune minore rezultate din utilizarea intensivă.

Există multe mai multe avantaje practice ale acestei alegeri. Una dintre cele mai importante este costul redus. Prețul unei funde sau huse decorative este mult mai mic decât suma pe care ar trebui să o plătiți pentru un nou scaun elegant.

Cauți calitate la un preț atractiv? Consultați gama noastră largă de accesorii. Suntem siguri că vei găsi decorațiuni care ți se vor potrivi.

Calitate și durabilitate impecabilă

Depunem toate eforturile pentru a asigura că articolele pe care le oferim îndeplinesc așteptările și cerințele înalte ale clienților noștri. Toate produsele sunt realizate din materiale special selectate de înaltă calitate,cu durabilitate și rezistență la deteriorare.

Soluții versatile

Husele decorative sunt o soluție excelentă pentru multe circumstanțe. Acestea vor aduce multă strălucire sălilor de banchet în timpul evenimentelor mari și vor pune în valoare decorul lor exclusivist.

Huse pentru mese de cocktail intr-un aranjament ingenios

Sunt perfecte și pentru hoteluri, restaurante, case de nunți și spații de servicii. Mai ales cele unde este nevoie de decorare regulată și împrospătare. Accesoriile noastre atractive pentru banchet vor fi perfecte și acasă, ca decor de bun gust în timpul sărbătorilor în familie, aniversarilor sau a altor sărbători importante.

Reduceri atractive pentru comenzile angro

Vindem cu amănuntul și cu ridicata în magazinul online mobilabanchet.ro. Suntem bucuroși să cooperăm cu proprietarii de hoteluri, camere mari de închiriat sau restaurante, dar și cu clienții individuali. Oferim clienților noștri reduceri și reduceri atractive pentru comenzile angro. Ajustăm tarifele individual pentru fiecare comandă.

Vrei să verifici câtă reducere vei primi? Contactați-ne pentru detalii.

Livrare sigură la timp

Ne dorim ca clienții noștri să fie mulțumiți nu numai de calitatea produselor noastre, ci și de procesul de onorare a comenzilor.

Din acest motiv, păstrăm majoritatea produselor la fața locului în depozitul nostru. Un astfel de sistem ne permite să livrăm în doar o zi lucrătoare din momentul plasării comenzii.

Lucrăm doar cu companii de curierat dovedite și de încredere și asigurăm cu grijă coletele înainte de expediere. Datorită acestui fapt, suntem siguri că comenzile dumneavoastră vă vor ajunge rapid, eficient și complet în siguranță. Contactați-ne prin e-mail sau telefon pentru a afla despre posibilele opțiuni de livrare pentru comenzi mai mari sau speciale.