Afișez 1 - 12 din 76 de rezultate

Afișați:

Mese funcționale pentru casă si restaurant

Mesele noastre sunt cumpărate nu numai de proprietarii de restaurante, hoteluri, la săli de bal, banchete și la săli de nuntă. Clienții individuali sunt, de asemenea, dornici să ajungă la ei pentru nevoile casnice.

Oferim mai multe tipuri principale de mese:

Mesele mobilabanchet.ro se potrivesc perfect oriunde este nevoie de durabilitate și funcționalitate ridicată, dar unde masa în sine (de exemplu, neacoperită cu o față de masă) nu trebuie să fie în același timp un element decorativ.

Vă recomandăm mesele noastre în primul rând pentru amenajarea sălilor de conferințe, restaurante, hoteluri și birouri. Modelele selectate vor găsi și aplicarea perfectă în cafenele, săli de așteptare și unități gastronomice și de servicii. Mesele și mesele de catering vor funcționa bine în încăperi închise și în spații deschise, în timpul evenimentelor în aer liber – festivaluri, petreceri în grădină sau nunți.

Mesele de la mobilabanchet.ro sunt grozave și acasă – de exemplu, ca mese suplimentare pentru sala de mese pentru petreceri sau întâlniri mai mari. Mesele de catering sunt mese perfecte pentru grădină sau terasă. Toate mesele noastre sunt durabile, ieftine și atunci când nu sunt folosite, pot fi pliate și depozitate cu ușurință fără probleme.

Mese durabile și pentru fiecare cameră

Mobilabanchet.ro demonstrează calitatea înaltă și realiarea atentă și detaliată a mobilierului mână în mână cu un preț accesibil. Mesele pe care le oferim sunt durabile și puternice, iar datorită esteticii universale – perfecte pentru orice interior.

Materialele durabile și atent selectate de la furnizori dovediți și de încredere sunt folosite pentru producerea meselor noastre. Datorită acestui fapt, puteți fi sigur că mesele își vor păstra proprietățile mulți ani după cumpărare, încântându-se cu cea mai înaltă funcționalitate.

Mesele de banchet, mesele de catering și mesele de cafenea sunt produse cu estetică universală. Echipat cu blaturi elegante, funcționale, care se caracterizează prin rezistență excepțională la murdărie, deteriorare, ciobiri și crăpături. Datorită acestei characteristici, le puteți păstra cu ușurință curate și le puteți sublinia farmecul – chiar și fără fețe de masă.

Oferim, de asemenea, blaturi de masă frumoase și piedestale, rame estetice, solide, realizate cu picioare de masă, vândute separat. Vă încurajăm să creați compoziții individuale selectate în funcție de propriul gust și preferințe.

Condiții atractive pentru comenzile angro

La mobilabanchet.ro, vindem cu amănuntul și cu ridicata. Pentru clienții interesați de comenzi mari, am pregătit reduceri atractive.

Oferim tuturor clienților consiliere individuală și transport specializat, profesional.

Datorită numărului mare de variante disponibile „la fața locului” și posibilității de a-ți compune propriul model, îl vei găsi cu succes pe cel care se potrivește ideal cerințelor evenimentului și specificului interiorului.

Doriți să aflați detaliile ofertelor noastre? Nu ezitați, contactați-ne!