Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Afișați:

În magazinul online mobilabanchet.ro veți găsi o gamă largă de mese de catering și grădină estetice și funcționale. Printre acestea, mese care sunt perfecte pentru organizarea diverselor evenimente și cele care sunt o completare de bun gust a grădinii din curte.

Mese de catering cu care fiecare sărbătoare vă avea succes

Mobilierul de grădină selectat corespunzător are un impact uriaș asupra amenajării și desfășurării fiecărui eveniment. Ne dăm seama că estetica și aspectul sunt la fel de importante ca și funcționalitatea. Pe site-ul magazinului online mobilabanchet.ro veți găsi o selecție largă de modele, în diverse dimensiuni, culori și modele.

Masă rotundă de catering la o petrecere în grădină

În funcție de preferințe, poți alege o masă cu blat rotund sau dreptunghiular, pe structură cu un singur picior sau pe un suport cu patru picioare. În plus, puteți ajusta cu ușurință dimensiunea mesei în funcție de nevoile dvs. și de dimensiunea spațiului disponibil.

Dacă sunteți în căutarea ceva sofisticat și original, alegeți o masă de cocktail în picioare, care vă fi perfectă pentru petreceri elegante și banchete formale sau pentru îmbogățirea amenajării zonei de cocktail. Vă oferim și o masă de camping cu chiuvetă incorporată, perfectă pentru spatele evenimentului, dar și, de exemplu, în timpul excursiilor private pe teren.

Mese de cocktail într-un aranjament de grădină

Indiferent dacă aveți nevoie de o masă pentru o întâlnire importantă, un picnic în aer liber sau pentru utilizarea zilnică în grădină – produsele noastre se vor dovedi perfect în orice situație, chiar și cu utilizare regulată și intensivă. Mai mult, aspectul lor estetic vă diversifica aranjamentul la orice sărbători și întâlniri.

Durabilitate și componente atent selectate

Toate mesele disponibile pe mobilabanchet.ro au fost realizate din materiale special selectate, cu cea mai mare grijă pentru fiecare detaliu. Datorită blaturilor din plastic rezistent, disponibile în mai multe variante de grosime, acestea sunt extrem de rezistente. Structura metalică a ramelor vopsite cu pulbere le face stabile, extrem de solide și rezistente la zgârieturi. Prin urmare, se vor dovedi de succes în toate condițiile.

Un mare avantaj al meselor de grădină și de catering sunt, de asemenea, structuri simple cu caracter universal. Datorită acestora, puteți potrivi cu succes modelul la nevoile unui anumit eveniment, la dimensiunea încăperii precum și la decor și aranjament. Datorită calităților lor, mesele pentru catering și grădină îndeplinesc cu succes chiar și cele mai înalte așteptări ale clienților noștri.

Alegând mesele de pe mobilabanchet.ro, puteți fi sigur că își vor păstra proprietățile pentru mulți ani.

Ușor de transportat și depozitat

Una dintre cele mai importante caracteristici ale meselor de catering este cu siguranță ușurința de a le plia și depozita. Mesele pentru banchete oferite de magazinul nostru au o structura durabila și usor de folosit, pliabila. Datorită acesteia, mesele inutile pot fi ascunse cu ușurință într-un depozit sau, de exemplu, în garaj pentru iarnă.

Masă plianta de catering într-o valiză

Unele modele constau din așa-numitele o valiză, care este o soluție extrem de practică dacă vrei să transporți masa undeva. Posibilitatea de a plia mesele într-o valiză permite transportul lor la îndemână, fără a pierde spațiul de depozitare.

Toate mesele noastre sunt fabricate din materiale ușor de curățat și, prin urmare, sunt practice și confortabile de utilizat în orice ocazie.

Accesorii pentru mese de catering la mobilabanchet.ro

În magazinul nostru online, pe lângă mobilier pentru diverse ocazii, vei găsi și multe accesorii practice precum șervețele de banchet, fețe de masă, huse pentru mese, volane (plinte) și huse speciale de protecție pentru mesele de banchet.

Accesoriile delicate vor sublinia în mod eficient decorul și îi vor conferi un caracter unic. În plus, puteți alege cu succes restul mobilierului necesar, precum scaune sau banci de grădină, pentru mesele noastre.

Potrivire individuală a culorilor

Oferta de bază a magazinului mobilabanchet.ro include modele în culori universale precum alb, grafit și negru. Totuși, oferim posibilitatea de a crea modele unice adaptate nevoilor dumneavoastră și specificului evenimentului.

Astfel de produse sunt supuse prețurilor individuale, dar timpul necesar pentru implementarea lor este de doar 7-10 zile lucrătoare. Pentru a plasa o comandă specială, vă rugăm să ne contactați.

Reduceri atractive la mesele de catering

Pentru a satisface așteptările clienților noștri, efectuăm vânzări cu ridicata și cu amănuntul. De ani de zile, cooperăm cu clienți individuali, angrosisti, proprietari de spații de servicii și organizatori de festivaluri și evenimente mari.

În cazul comenzilor angro, oferim clienților noștri reduceri speciale adaptate individual fiecărei comenzi. Vă rugăm să ne contactați pentru informații detaliate despre posibilele reducerilor.

Livrare eficientă și sigură a meselor de catering

Acordăm o mare importanță nu numai calității înalte a produselor oferite produse, dar și pentru onorarea rapida și eficienta a comenzilor.

Depozitam produsele în depozitul propriu, datorită caruia expedierea este posibilă în doar o zi lucratoare din momentul plasării comenzii. Excepție fac produsele create la comandă specială.

Facem toate eforturile pentru a ne asigura că fiecare pachet este securizat corespunzător înainte de expediere și că ajunge la adresa indicată rapid și în siguranță.