Afișez 1 - 12 din 38 de rezultate

Afișați:

Mese de banchet – perfecte pentru orice ocazie

Mesele de banchet pliabile elegante și durabile sunt echipamente funcționale și practice pentru sălile de banchet și nunți, restaurantele hotelurilor, spațiile de conferințe și sălile de mese de acasă.

În oferta noastră veți găsi mese rotunde de banchet mari, elegante și mese clasice, dreptunghiulare, cu cadru în T sau cadru drept, datorită cărora le puteți ajusta cu ușurință la nevoile dumneavoastră.

Materialele de înaltă calitate garantează utilizarea pe termen lung, iar forma pliabilă face mesele de banchet ușor de depozitat și pot fi pliate rapid, reducând timpul necesar pregătirii sălii pentru eveniment.

Echipament necesar pentru sălile de nuntă

Mesele somptuos amenajate și frumos decorate sunt un element inseparabil al unei nunți de succes și o baza fără de care este imposibil să ne imaginăm un festin.

Sala de nunți cu mese rotunde de banchet

Aranjate într-un rând lung, acoperite cu o față de masă albă, arată grozav în timpul celui mai important eveniment pentru un cuplu tânăr. Datorită unei structuri stabile, durabile, pot rezista cu succes chiar și celei mai zgomotoase petreceri de nuntă!

Merită întotdeauna să avem cu câteva mese mai multe decât avem nevoie. Dacă este necesar, pot fi amplasate cu ușurință acolo unde oaspeții vor avea cea mai mare nevoie.

Comoditate în timpul conferinței

Dacă organizați diverse întâlniri în săli de conferință și schimbați frecvent aranjarea meselor și scaunelor, mesele noastre extensibile de banchet vor fi o soluție excelentă.

Mese de banchet în sala de conferințe

Blaturile de masă dreptunghiulare și rafturile simple și puternice sunt perfecte pentru amenajarea meselor în formă de U, oferind spațiu pentru mulți participanți.

De asemenea, puteți transforma cu ușurință mesele de banchet într-un cadru școlar, transformând o sală de conferințe într-o sală de antrenament. De asemenea, mesele vor funcționa grozav într-un aranjament simplu, aranjat într-o singură linie.

Bufet suedez

Mesele noastre dreptunghiulare de banchet vor fi baza optimă pentru prezentarea și distribuirea meselor de conferință și catering pentru evenimente sub forma unui bufet suedez.

Mese de banchet ca bufet de catering

Aranjate dreptunghi, litera L sau în forma de potcoava, acoperite cu o față de masă elegantă, vor etala cu eleganță delicatesele oferite.

Dacă nu există suficient spațiu în sală pentru evenimente ulterioare, mesele de banchet pot fi pliate și depozitate cu ușurință. Structura ușoară și asamblarea ușoară vor ajuta întreaga operațiune, economisind nu numai spațiu, ci și timp.

Gustări mici și petreceri somptuoase

Indiferent dacă organizați o petrecere mare pentru sute de oameni sau o întâlnire mai intimă, întotdeauna merită să oferiți băuturi răcoritoare.

O masă de banchet stabilă și largă va fi un loc potrivit pentru a pune gustări. Uniți mai multe mese împreună pentru a aduna oamenii într-un singur loc sau așezați-i în diferite colțuri ale camerei, introducând un sentiment de diversitate și încurajând oaspeții să se miște mai mult.

În mijloc, puteți amenaja o masă de banchet mai mare, rotundă, astfel încât oaspeții să se poată cunoaște între ei – așa-numită networking-ul este un element foarte important al evenimentelor corporative contemporane.

O masă suplimentară de banchet pliabilă acasă

Mesele de banchet din magazinul mobilabanchet.ro sunt concepute în principal pentru restaurante, hoteluri, săli de conferințe și săli de bal. Dar funcționează bine și acasă.

Crăciun, ziua de naștere, aniversare sau sărbătoare în familie cu mai mulți invitați? Uneori, atunci când se organizează astfel de evenimente, se dovedește că este dificil să găzduiești toți oaspeții la o masă care este folosită de o singură familie zilnic.

În astfel de situatii, merita să ai pregătit o masă de banchet pliantă, care poate fi desfăcută în cateva momente, creand spațiu pentru mai mulți invitați. Alegeți rotund dacă camera dvs. de zi este largă și reglabilă sau dreptunghiulară pentru a vă extinde pur și simplu masa de sufragerie de bază.

La mobilabanchet.ro oferim și scaune pliante pentru fiecare ocazie. Sunt perfecte ca locuri suplimentare pentru mai multe persoane. Pentru astfel de evenimente mai mari, este, de asemenea, o idee bună să vă aprovizionați cu fețe de masă rezistente la pete…

Caracteristicile și beneficiile meselor de banchet

Mesele de banchet oferite în magazinul nostru sunt realizate din materiale de înaltă calitate, blaturile sunt foarte rezistente la apa, iar ramele vopsite cu pulbere sunt bine protejate împotriva deteriorării și oferă meselor o bună stabilizare.

Mese de banchet extensibile – confort și eficiență în muncă

O masă de banchet mare, rotundă, nu trebuie să ocupe mult spațiu atunci când nu este necesară în prezent. Datorită formei pliabile, puteți separa cu ușurință blatul mesei de cadru (de asemenea, pliat – plat) și puteți depozita mese chiar și în încăperi mici.

Când apare nevoia, acestea pot fi pliate rapid și pot crea o sală de banchet decorată elegant. Datorită utilizării unei șipci la marginea blaturilor rotunde ale mesei, acestea pot fi rulate confortabil, fără a fi nevoie să le transportați, ceea ce îmbunătățește semnificativ focul.

Mesele de banchet oferite în magazinul nostru îmbină stabilitatea cu montajul ușor și construcția ușoară, ceea ce crește nu numai confortul muncii, ci și eficiența serviciului. În același timp, aceleași persoane vor putea pregăti mult mai multe locuri pentru oaspeți decât ar fi cazul meselor standard de banchet.

Rotund sau dreptunghiular?

Alegerea formei mesei de banchet depinde în principal de tipul de eveniment și de spațiul disponibil. În cazul celor mai mari săli de banchet, a căror structură permite orice împărțire și conectare a încăperilor prin intermediul pereților glisanți, alegerea este foarte largă.

Mese rotunde de banchet în sala restaurantului

Atât mese de banchet mari, rotunde, răspândite pe toată suprafața încăperii, cât și mese dreptunghiulare dispuse în forma literei U, cu un spațiu liber în centru (pot fi folosite ca ring de dans pentru oaspeți). sau pur și simplu lăsați spațiu liber) vor arăta grozav aici.

Mesele rotunde de banchet permit, de asemenea, serviciul de chelneri simultan pentru toți oaspeții adunați la o singură masă. Mâncărurile servite de un grup de ospătari într-o clipă fac ca fiecare oaspete să se simtă la fel de important și nimeni nu va fi lăsat deoparte.

În spațiile de dimensiuni medii, va fi util să aranjați două rânduri de mese dreptunghiulare și să așezați oaspeții pe ambele părți ale fiecăreia dintre ele. Cele mai mici săli de banchet sau cele cu o zonă separată de luat masa și un spațiu de dans separat vor arăta cel mai bine cu mese dreptunghiulare dispuse într-o literă U separată (cu spații păstrate pentru a facilita serviciul și deplasarea oaspeților).

Mesele de banchet dreptunghiulare vor fi și o soluție optimă pentru sălile de conferință, oferind multe posibilități de amenajare pentru un număr mare de evenimente.

Cadrul T sau simplu?

Mesele de banchet dreptunghiulare cu un cadru drept vor funcționa cel mai bine atunci când ne așezăm oaspeții la marginile mai lungi ale blatului mesei. De asemenea, va fi o alegere optimă atunci când aranjați mai multe mese într-o singură linie.

Mesele de banchet cu un cadru de tip T sunt concepute pentru a permite utilizarea confortabilă și stabilă a blatului mesei și de către persoanele care stau la marginile mai scurte ale mesei. Montarea suplimentară pe partea inferioară stabilizează picioarele mesei mai puternic, iar distanța lor mai îngustă nu limitează libertatea de mișcare a persoanelor care stau la masă.

Diverse culori de blaturi de masă în nuanțe universale de lemn

Lemn de fag sau stejar sonoma? La mobilabanchet.ro, oferim blaturi pentru mese de banchet în nuanțe dovedite de lemn care pot fi adaptate cu ușurință la multe interioare.

Atât nuanțele de lemn mai deschise, cât și puțin mai calde se potrivesc bine cu ramele negre. Blaturile meselor cu două fețe arată bine și de jos.

Calitate dovedită și garanție

Lucrăm doar cu producători de mobilă atent selecționați, dovediți, astfel încât produsele pe care le vindem să vă servească mult timp și să arate bine mulți ani. Fiecare masă de banchet este acoperită de garanția producătorului.

Securizat, gata de transport

Ambalăm mese de banchet pliabile în două cutii separate (blat și cadru separat). Drept urmare, sunt bine protejate împotriva deteriorării, iar coletele sunt mai ușoare de transportat. Marea majoritate a mobilierului se află în depozitele noastre, ceea ce îmbunătățește semnificativ onorarea comenzilor, reducând timpul de la cumpărare până la primirea mărfii.

Cu toate acestea, trebuie menționat că mesele de banchet deosebit de mari, rotunde, reprezintă o încărcătură cu adevărat neobișnuită și transportul lor în siguranță poate fi puțin mai costisitor decât în cazul celorlalte produse din gama noastră.