Scaun de nuntă pliabil american alb

120,00 lei net

SKU: 0292-ARP Categorie: Etichetă:

În stoc

Detalii produs

Caracteristicile scaunului:

  • Fabricat din plastic rezistent
  • Culoare: alb
  • Garanție: 2 ani
  • Rezistența scaunului de până la 150 kg
Descrierea completă a produsului

Scaunul perfect pentru o petrecere în aer liber

składane krzesła ślubne
Acest scaun de nuntă pliabil alb este un element indispensabil al petrecerilor în aer liber. Din ce în ce mai multe astfel de petreceri au fost organizate în ultimii ani, așa că acest model de scaun devine din ce în ce mai popular.

Culoarea albă ca zăpada arată frumos nu numai vara, ci și toamna și primăvara. Se reflectă frumos pe fundalul aerului liber și conferă petrecerilor un farmec sublim caracteristic. Culoarea albă este ușor de aranjat, decorat și asortat cu culorile necesare. Desigur, acest model este perfect și pentru petrecerile în interior, dar prinde viață doar în aer liber.

Scaunul este fabricat din plastic dur – polipropilena – datorită căruia durabilitatea să este estimata la 160 kg. Forma pliată va economisi spațiu la depozitare, iar dezasamblarea și asamblarea este extrem de simplă și rapidă. Scaunul, datorită formei și manoperei sale, este ușor de curățat, iar șezutul sau, tapițat cu piele ecologică, este rezistent la murdărie.

Vă invităm să faceți cumpărături

Vă încurajăm să plasați comenzi cât mai curând posibil pentru a profita de disponibilitatea actuală șiprețul mic al scaunelor.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773.

Pe site-ul nostru veți găsiți și alte modele scaune de nuntă și scaune de grădină pliante. Vă invităm să vă familiarizați cu întreaga noastră ofertă.