Mobilier de banchet de calitate – scaune și mese

Suntem unul dintre cei mai mari distribuitori de mobilier de banchet de marcă din Europa. Avem peste o duzină de ani de experiență bazată pe un efort sârguincios de a crea cel mai bun brand pentru noi înșine – MOBILA BANCHET. Mobilierul nostru este produs într-una dintre cele mai bune fabrici din lume. Controlăm producția, cel mai important pentru noi este calitatea și satisfacția clienților.

Mobilierul de banchet devine un element inseparabil al echipamentului fiecărei încăperi. Scaunele și husele noastre sunt perfecte pentru săli de banchet sau conferințe, mesele își vor îndeplini perfect rolul datorită plierii rapide în restaurante, hoteluri sau cafenele. În plus, oferim decorațiuni precum fundițe și dungi decorative care vor decora orice eveniment special ca și nunți, boteze.

Veți găsi oferta noastră completă în categorii individuale din care să alegeți.

Activăm pe multe piețe europene:

Scaune

Scaunele noastre sunt produse într-una dintre cele mai bune fabrici din lume. Înainte de expedierea către clienți, fiecare dintre ele este supus unor teste adecvate și detaliate în ceea ce privește calitatea și durabilitatea. Produsele oferite de firma noastră se caracterizează prin suduri foarte puternice, ambalaje profesionale, precum și burete poliuretane groase care previn deformarea. Un avantaj incontestabil este și posibilitatea de a stivui până la 16 de bucăți pe verticală. Verificați astăzi oferta noastră și alegeți produsele care vor funcționa cel mai bine pentru dvs. la companie, birou, precum și într-o sală de banchet sau de conferințe. Oferim o garanție de 2-3 ani pentru toate scaunele din gama noastră.

scaune de banchet bleumarin în sala de conferințe

Mese

Probabil că nimeni nu își poate imagina o sărbătoare sau un eveniment fără o gustare. Indiferent dacă va fi prânz, cafea sau cină, ar trebui să vă amintiți despre echipamentul interior adecvat pentru a asigura confortul oaspeților. În acest scop, oferim mese solide și estetice pentru banchete și catering. Se caracterizează prin manopera de înaltă calitate și un aspect atractiv. Stilul tradițional și ușurința în utilizare le vor face perfecte pentru diverse tipuri de unități de catering și companii de catering. Fiecare masă este construită pe baza unui cadru rezistent din diverse profile metalice, acoperit cu lac pudra.Toate mesele sunt foarte ușor de asamblat.
O masă frumos aranjată

Huse

Este o alegere ideală pentru cei care apreciază simplitatea și funcționalitatea. Printre numeroasele avantaje ale huselor pe care le oferim, putem menționa, de exemplu, vârfurile speciale, ranforsate, care protejează împotriva abraziunilor. Sunt create din material solid care nu necesită călcare. Oferta companiei noastre include o gamă largă de huse, inclusiv pentru: scaune și mese. Aceste produse sunt disponibile în principal în alb și negru. Vor fi o soluție grozavă atât pentru evenimente în restaurante, hoteluri, cât și pentru evenimente în aer liber. Desigur, dimensiunile lor sunt potrivite cu scaunele oferite în sortimentul nostru.

huse albe pentru scaune de banchet și panglici decorative mov

Faceți o achiziție de peste 10,000 lei și vi-l livrăm complet gratuit!

Nu trebuie sa faci nimic special, costul de livrare va fi automat zero, cand comanda ta este mai mare de 10.000 RON (net) si ti-o livram, in orice loc din Romania, absolut gratuit! Oferta se încheie la sfârșitul lunii Decembrie. Condițiile se aplică.

This will close in 0 seconds