Reduceri!

Scaun de nuntă Phoenix – culoare aurie

Prețul inițial a fost: 294,00 lei.Prețul curent este: 265,00 lei. net

EAN: 5908305881490 SKU: 0286-ARP Categorie: Etichete: ,

În stoc

Detalii produs

Caracteristicile scaunului:

  • Fabricat din plastic rezistent
  • Vopsit cu pulbere
  • Culoare aurie
  • Protecție împotriva zgârieturilor podelei
  • Garanție: 2 ani
  • Rezistență: până la 150 kg

Dimensiuni scaun:

  • Picioare: 40 cm
  • Distanță de la sol până la scaun: 46 cm
  • Înălțimea totală a scaunului: 92 cm
  • Înălțimea spătarului: 44 cm
Descrierea completă a produsului

Scaun popular pentru nunți

Scaunul de nuntă auriu Phoenix a fost numărul 1 în Statele Unite de mai multe sezoane. De asemenea, este foarte popular în Polonia, în ciuda faptului că a fost disponibil pe piața noastră relativ recent.

Interiorul, umplut cu scaune Phoenix, capătă un aspect și un caracter elegant, modern, de designer. Este perfectă atât pentru petreceri de familie mici, cât și pentru cele foarte mari, botezuri, nunți și altele.

Scaunele Phoenix sunt adesea alese ca scaune speciale, extraordinar de ceremoniale pentru Mire și Martori în timpul ceremoniei de nuntă în sine.

Scaune de nuntă de cea mai bună calitate

Scaunul Phoenix este fabricat din plastic puternic, solid (polipropilena) vopsit intr-o frumoasă culoare aurie. Acest lucru le oferă un aspect frumos, dar și protejează împotriva zgârieturilor nedorite. Toata lumea la cumpărarea unui scaun Phoenix, primește o pernă din material alb special realizată. Feta de pernă poate fi ușor demontată și spălată la 30-40 ℃.

Scaunele noastre sunt foarte confortabile și realizate cu cea mai mare grijă, datorită cărora au o durabilitate foarte mare – chiar și până la 150 kg. Produsul este, de asemenea, acoperit de o garanție de 2 ani.

Un avantaj suplimentar al scaunelor Phoenix este posibilitatea de a stivui până la 16 piese, ceea ce facilitează foarte mult depozitarea acestora.

Cu toate acestea, calitatea înaltă a produsului este dovedită, în primul rând, de satisfacția clienților și de popularitatea în creștere a acestui model de scaun de nuntă.

Vă invităm să faceți cumpărături

Stimate client, daca vrei să ai cat mai curând cu tine acest minunat scaun, nu ezita. Plasați comanda acum.

Dacă aveți întrebări sau nevoi speciale, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773.

De asemenea, vă încurajăm să vedeți și alte modele de scaune frumoase de nuntă.