Scaun de nuntă și banchet Phoenix PP – culoare neagră cu pernă

236,64 lei net

În stoc

Detalii produs

Dimensiuni:

  • Înălțime totală: 92 cm
  • Înălțimea până la șezut: 46 cm
  • Lungimea picioarelor: 40 cm
  • Lățime totală: 42 cm
  • Înălțimea spătarului: 44 cm

Caracteristici:

  • Realizat din plastic rezistent – polipropilenă
  • Culoare: negru
  • Capacitate de încărcare: 150 kg
  • Rezistent la umiditate și raze UV

Pentru fiecare scaun, pernă GRATUITĂ din material textil!

Descrierea completă a produsului

Descoperiți produsul nostru exceptional – Scaunul de Banket pentru Nuntă Phoenix. Fabricat din plastic de înaltă calitate, de culoare neagră, acest scaun îmbină designul modern cu funcționalitatea. Perfect pentru nunți, banchete, recepții și diverse alte evenimente, oferă confort și stil pe care invitații dvs. cu siguranță îl vor aprecia. Vine cu o pernă neagră gratuită pentru un confort sporit.

Design Modern
Scaunul Phoenix se remarcă prin designul său modern și elegant, aducând farmec oricărui eveniment. Culoarea neagră conferă scaunului o înfățișare rafinată care se potrivește perfect cu diverse decorațiuni, de la cele minimaliste la cele mai ornamentate stiluri. Fabricat din plastic de înaltă calitate (polipropilenă), scaunul este extrem de durabil și rezistent la zgârieturi și daune mecanice. Materialul este, de asemenea, rezistent la condițiile meteorologice, permițând utilizarea atât în interior, cât și în exterior, indiferent de condițiile meteo.

Ușor și Portabil
Scaunul Phoenix este ușor, ceea ce îl face ușor de mutat și ajustat în funcție de necesitățile oricărui eveniment. Capacitatea de a fi stivuit până la 10 scaune permite stocarea și transportul ușor, ceea ce este deosebit de important în organizarea unor evenimente mari. Suprafața scaunului este ușor de curățat – pur și simplu ștergeți-o cu o cârpă umedă pentru a păstra aspectul estetic. Materialul din plastic nu necesită întreținere suplimentară, făcându-l o alegere practică pentru utilizare pe termen lung.

Scaun Excepțional – Livrare Rapidă și Consultanță Profesională!
Scaunul nostru de Banket pentru Nuntă Phoenix din plastic negru este combinația perfectă între eleganța modernă, durabilitate și confort. Cu construcția sa solidă și designul estetic, acest scaun va fi o adăugare perfectă la orice eveniment de prestigiu. Pernuța gratuită de culoare neagră subliniază atenția la detalii și îmbunătățește confortul utilizatorului, făcând din acest scaun o alegere excepțională pentru toate tipurile de celebrări.

Cumpărați acum Scaunul de Banket pentru Nuntă Phoenix și experimentați calitatea și eleganța sa excepțională!

Sper că aceste traduceri vă sunt de ajutor!