Scaun de banchet Verona 25x25x1,2

177,00 lei net

EAN: 5908305880028 SKU: 0004-ARP Categorie: Etichetă:

În stoc

Detalii produs

Culoare tapițerie: bleumarin
Șezut: spuma poliuretanică de 5 cm (nu se frământă)

Caracteristicile cadrului:

  • Dimensiune 25 x 25 x 1,2 mm
  • Culoare argintie
  • sudate suplimentar sub scaun
  • vopsit cu pulbere
  • din oțel
  • cadru simplu

Dimensiuni scaun:

  • Înălțimea spătarului: 92 cm
  • Înălțimea scaunului: 47 cm
  • Scaun: 40 x 40 cm

Stivuibil: până la 18 buc.
Garanție: 3 ani
Greutate: aproximativ 6,5 kg
Durabilitate scaun și spătar: 100.000 de cicluri
Rezistență scaunului: până la 200 kg.

Descrierea completă a produsului

Scaun Verona frumos, elegant

Scaunul elegant de banchet Verona are o tapițerie elegantă de culoare bleumarin deschis, decorată cu un model de șah argintiu, cu accente argintii mai puternice pe vârfurile de diamante. Rama argintie este complementul perfect pentru o astfel de tapițerie rafinată. Datorită combinației acestor culori nobile, obținem un scaun care va lumina orice spațiu și îi va oferi un aspect șic, elegant. Acest scaun se va combina frumos cu orice interior.

În plus, este și un scaun extrem de confortabil. Scaunul său de 5 centimetri oferă un confort excepțional de ridicat, chiar și în timpul evenimentelor sau întâlnirilor mai lungi.

Unul dintre cele mai puternice scaune de pe piață

Acest model de scaun Verona se distinge printr-un cadru excepțional de puternic și stabil. Spre deosebire de scaunele de banchet standard, cadrul acestui model este din oțel mai gros (1,2 mm grosime) și are un profil mai mare – până la 25 x 25 mm. Desigur, că și celelalte scaune de banchet ale noastre, cadrul este special sudat sub scaun.

Datorită unei astfel de structuri unice, scaunul de banchet Verona 25x25x1.2 oferă stabilitate excepțională, capacitate de încărcare de până la 200 kg și durabilitate de până la 100.000 așa-numitele cicluri. Acesta este unul dintre cele mai puternice scaune din oferta noastră și de pe întreaga piață poloneză.

Scaunul este completat de un strat de pulbere al cadrului. Oferă cea mai mare durabilitate în utilizarea de zi cu zi a scaunului și face lacul foarte durabil și rezistent la abraziune, ciobire și zgârieturi.

Scaunele Verona pot fi stivuite până la 18 bucăți.

Vă invităm să faceți cumpărături

Clienții noștri care cumpără acest scaun sunt garantați până la 3 ani de garanție și 100.000 de cicluri de folosire.

De asemenea, oferim o versiune standard a acestui scaun – bazată pe un cadru de 20x20x1.0: Scaun de banchet Verona 20x20x1.0. De asemenea, vă încurajăm să priviți un model similar, în culori calde: Scaun de banchet Roma Kameleon 25x25x1,2.

Bucurați-vă de cumpărături. Prin plasarea unei comenzi astăzi, acest model de scaun este garantat că va fi disponibil.