Masă de cocktail catering fi80x110cm albă

324,00 lei net

EAN: 5908305880271 SKU: 0033-ARP Categorie: Etichetă:

În stoc

Detalii produs

Dimensiuni masă:

  • desfășurat (x lățime): 80 x 110 cm
  • pliat (L x l x H): 138 x 81 x 8 cm
  • greutate: 9 kg
  • grosimea mesei: 4,5 cm
Descrierea completă a produsului

Masă perfectă pentru un banchet

mese de coctailMesele de cocktail sunt perfecte pentru banchete sau nunti în stilul petrecerilor stand-up, cu mancare tip bufet. În prezent este o soluție foarte la modă și bine prezentată, mai ales în partea de grădină a petrecerii. Mesele de cocktail sunt în prezent la căutare produse folosite în diverse tipuri de săli, hoteluri și în organizarea de petreceri în aer liber.

Masă de cocktail confortabilă, durabilă și funcțională

Masa noastră de cocktail are o structură ușoară, utilă și în acelasi timp foarte rezistentă. Iți permite să organizezi o petrecere (tot în grădină), fără teamă de deformare sau distrugere. Blatul său este realizat din plastic puternic și durabil, rezistent și la scurgeri. Perfect pentru petreceri în aer liber. Înălțimea mesei este de 110 cm, datorită căruia toți oaspeții au acces gratuit la produsele de pe ea. Diametrul de 80 cm, în schimb, oferă mult reglaj, și în acelasi timp iți permite să pui multe lucruri pe masă. Blatul alb și rama argintie facilitează alegerea huselor pentru masă, fără să vă faceți griji cu privire la culorile care apar prin material.

Posibilitatea de pliere și desfășurare rapidă este, de asemenea, o soluție ideală pentru depozitarea sau transportul unei astfel de mese de cocktail. Structura simplă și foarte puternică de pliere a mesei vă permite să o utilizați cu o singură mână, astfel încât toată lumea să se ocupe cu ușurință de plierea și desfacerea mesei.

Vânzare profesională de mese de cocktail

Prin urmare, vă încurajăm să luați o decizie de cumpărare cât mai curând posibil, deoarece nivelurile de stocuri scad destul de repede. Comandând acum o masă, aveți garanția disponibilității acesteia la prețul indicat.

În oferta noastră veți găsi și huse de masă pentru cocktail de acest tip și alte modele de mese și mese .

Vă încurajăm să vă familiarizați cu toate bunurile disponibile, cumpărăturile online sau cu o întrebare prin e-mail. Vă stăm la dispoziție – vom fi bucuroși să vă prezentăm și alte produse și să vă răspundem la întrebări