Masă de catering, pliabilă, albă, 200 x 90 cm

551,00 lei net

EAN: 5908305880813 SKU: 0150-ARP Categorie:
Produs indisponibil

Stoc epuizat

Detalii produs

Culoarea blatului: alb
Cadru: profil metalic negru, vopsit cu pulbere
Masă plianta pentru 10-12 persoane

Descrierea completă a produsului

Masă suplimentara universală

Masă de catering în cea mai universală dimensiune de 200 x 90 cm va fi perfectă pentru petreceri în grădină, în cort sau în interiorul incintei. Îl poți folosi cu ușurință fără aditivi, deoarece aspectul său este extrem de estetic. Totuși, dacă decidem să folosim o față de masă sau o husă elegantă, acestea vor arăta grozav, mai ales datorită colțurilor rotunjite estetic ale mesei.

Numărul adecvat de astfel de mese de catering este echipamentul necesar pentru fiecare unitate gastronomică, restaurant, hotel sau sală de banchete. Sunt foarte utile și în grădina casei, iar în cazul unei adunări de familie mai mari – tot în sala de mese. Datorită dimensiunii mari a mesei, 10-12 persoane pot sta la ea în același timp!

Masă de catering confortabilă și la îndemână

Datorită folosirii unui blat din plastic de înaltă calitate și a unui cadru metalic puternic, am obținut o masă mare, stabilă și durabilă. Manopera de înaltă calitate și blatul din plastic rezistent îl fac foarte rezistent la diverse condiții meteorologice. Important – capacitatea de încărcare a acestei mese de catering este de până la 300 kg! Rama mesei este vopsită cu pulbere, așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la ciobiri sau zgârieturi.

Masă de catering 200 x 90 cm este echipata și cu un cadru foarte confortabil, pliabil. Îl putem plia și desface cu ușurință. În ciuda dimensiunilor mari, masă pliată ocupă foarte puțin spațiu. La rândul său, datorită utilizării materialelor de înaltă calitate, este și relativ ușor. O astfel de masă la îndemână poate fi mutată cu ușurință în orice loc, iar depozitarea ei nu este absolut nicio problemă.

Mese de catering la cel mai bun preț

Prețul atractiv înseamnă că stocul acestor mese este în scădere pe zi ce trece. Vă recomandăm o achiziție rapidă pentru a vă asigură că aveți la dispoziție numărul potrivit de mese. Dacă aveți nevoie de mai multe astfel de tabele – vă rugăm să ne contactați prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773. Vom încerca să selectăm cea mai bună și mai rapidă livrare.

De asemenea, vă încurajăm să verificați oferta noastră pentru celelalte mese de catering în diferite culori și dimensiuni. Pentru fiecare dintre ele, putem alege și un scaune pliante rezistente, corespunzătoare cerințelor dvs.