masă de banchet dreptunghiulară 120×80 cm, stejar sonoma

486,00 lei net

SKU: 0007-ARP-KO, 0009-ARP Categorie: Etichetă:
Detalii produs

Caracteristicile produsului:

  • Culoarea blatului: stejar sonoma
  • Dimensiunea selectată: 120 x 80 cm
  • Cadru pliat plat (încuietori cu arc)

Masa este proiectată pentru auto-asamblare (șuruburi incluse)

Descrierea completă a produsului

Masa eleganta, universala

Mese de banchet in sala de conferinte
Masa de banchet 120 x 80 cm este perfectă ca masa la evenimente exterioare sau așa numita mediu rural. De asemenea, funcționează excelent ca accesoriu suplimentar, un element suplimentar pentru alte mese mai mari. De asemenea, este adesea folosit ca birou la întâlnirile de conferință.

Blatul luminos – stejar sonoma – se armonizează fantastic cu culoarea neagră a cadrului, creând un întreg foarte estetic. În practică însă, acoperim adesea mesele de banchet cu fețe de masă, suprapuneri sau huse speciale. Blatul ușor al mesei înseamnă că nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la goluri, chiar și atunci când folosim fețe de masă ușoare și mai subțiri. Masa de 120 x 80 permite o mare varietate de soluții estetice, iar forma să simplă și elegantă asigură o reglare completă.

O masă de banchet robustă

Cadrul mesei este din oțel cu secțiunea transversală de 3 x 3 cm și grosimea de 1,2 mm. Împreună cu blatul laminat, din plăci MDF de 18 mm grosime, creează o structură cu o capacitate de încărcare de până la 300 kg.

Masa este prevăzută și cu picioare confortabile și funcționale pentru reglarea denivelării podelei. De asemenea, cadrul poate fi pliat cu ușurință. Forma de pliere în sine este extrem de simplă, deoarece are la bază un zăvor cu arc și poate fi acționată cu o singură mână.

Atenţie!
Dacă modelul de masa ales de dumneavoastră nu este disponibil momentan, va rugam să ne contactati prin e-mail sau telefonic. Acest tabel, ca produs complet polonez, este produs în mod continuu și putem livra aproape orice număr de ele în maximum 14 zile lucrătoare.

Vă invităm să ne contactați prin e-mail și telefon. Vom fi bucuroși să vă oferim informații despre disponibilitatea mărfurilor, opțiunile de transport și produsele aferente.