Masă de banchet pliabilă, dreptunghiulară 180 x 90 cm, stejar sonoma

516,00 lei net

EAN: 5908305883845 SKU: 0011-ARP, 0078-ARP-KO Categorie: Etichetă:
Detalii produs

Culoare blat: stejar sonoma
Dimensiunea selectată: 180 x 90 cm
Înălțimea mesei: reglabilă în intervalul 74-76 cm

cadru: 100x60cm

Masă este concepută pentru o auto-asamblare ușoară (șuruburi incluse).

Descrierea completă a produsului

O masă populară, versatilă

Această masă de banchet pliabilă dreptunghiulară de 180 x 90 cm este destinată în principal restaurantelor. Cu toate acestea, datorită versatilității și confortului său de utilizare, este perfect și pentru petreceri speciale și evenimente speciale. Este foarte popular printre organizatorii de banchete și companiile de catering. De asemenea, este folosit de bunăvoie în sălile de conferințe pentru întâlniri oficiale.

Acest model de masă își datorează popularitatea în principal ușurinței de depozitare după pliere, unei structuri puternice, durabile și unui preț atractiv. Abilitatea de a adăuga rapid o astfel de masă în orice moment al evenimentului (sau, de exemplu, chiar înainte de acesta) permite gestionarea excelentă a resurselor unui restaurant, hotel sau centru de conferințe. De asemenea, este extrem de important pentru acei clienți care cumpără această masă ca masă suplimentară, ca un fel de „de rezervă” pentru adunările de familie mai mari.

O masă pliabilă durabilă și funcțională

Această masă de banchet pliabilă, dreptunghiulară, cu dimensiunea de 180 x 90 cm, are la bază o structură specială din oțel cu un profil de 3 x 3 cm. Acest lucru asigură stabilitatea deplină și rezistența ridicată a mesei pe întreaga sa suprafață. Sistemul de desfacere și pliere a cadrului se bazează pe mecanismul arcuri din oțel.

Picioarele mesei sunt echipate cu picioare speciale din plastic, permițând reglarea înălțimii pe teren neuniform și prevenind zgârieturile pe podea. Acest lucru permite înălțimea mesei se poate regla ușor intre 74-76 cm.

Rama este vopsită cu pulbere, ceea ce asigură, la rândul său, rezistență ridicată la ciobire sau zgârieturi.

Blatul mesei este realizat din placă MDF de înaltă calitate, laminată pe ambele părți. Părțile laterale sunt finișate cu o jantă puternică din PVC/ABS de 18 mm grosime, asortată cu culoarea suprafeței superioare.

Suntem disponibili

Vă încurajăm să plasați o comandă astăzi!

Dacă aveți întrebări sau cerințe speciale, echipa noastră de consilieri vă stă la dispoziție. Oferim ajutor și sfaturi profesionale în alegerea mobilierului potrivit pentru tine. În cadrul unei convorbiri telefonice, putem oferi și forme individuale de transport și livrare a produselor, dacă cele prezentate în magazinul online nu corespund cerințelor dumneavoastră.

Mese de banchett sunt disponibile și în alte dimensiuni (inclusiv 120×90 cm, 120 x 90 cm și 200 x 90 cm, cu un blat de masă în Lancelot și cu un cadru cu distanțare mai îngustă a picioarelor, în așa-numita în formă de T. Dacă sunteți interesat de o masă care combină un blat și un cadru, care nu este pe site – vă rugăm să ne contactați telefonic.

În plus, în magazinul nostru veți găsi și o selecție largă de scaune atractive și accesorii.