Masă de banchet rotundă, pliabilă fi: 150 cm lancelot

701,00 lei net

EAN: 5908305885153 SKU: 0012-ARP-L-KO, 0010-ARP Categorie: Etichetă:
Detalii produs

Atenție! Mesele rotunde de banchet sunt extrem de greu de transportat.
Dacă forma standard și costul de livrare prezentate în magazin nu vă mulțumesc, vă rugăm să ne contactați telefonic sau prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau sunând: +40 312 294 773.
Vom încerca să găsim și să vă sfătuim cu privire la forma de transport care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.

Caracteristicile produsului:

  • Culoare: Lancelot
  • Diametrul de sus: 150 cm
  • Cadru acoperit cu pulbere.
  • Picioare pliabile.
  • Blatul mesei cu grosime de 18 mm
  • Înălțimea cadrului fără piciorul reglabil este de 73 cm, iar cu piciorul complet extins – 76 cm (+1,8 cm placă)
  • Tabelul este foarte stabil.
  • Marginea blatului este acoperită cu o bandă de culoarea stejarului sonoma pentru rulare

Masa este pentru auto-asamblare – cadrul și blatul sunt separate. Kit de montare (șuruburi) inclus.

Descrierea completă a produsului

Masa profesională pentru 10 persoane

Masa de banchet profesionala cu diametrul de 150 cm. Folosit cu succes în multe hoteluri, restaurante elegante și săli de banchet. Mesele rotunde oferă camerelor un aspect estetic, impresionant și un stil original. Au fost întotdeauna asociate cu șic și clasă, care acum este din ce în ce mai des folosit la tot felul de sărbători. Aceasta este cea mai bună confirmare a atractivității ridicate a unei astfel de mese.

Masa este concepută pentru 8-10 persoane. Este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate. Are un blat MDF de 18 mm grosime, laminat pe ambele fete. Laturile sale sunt finisate cu o janta rezistenta din PVC.

Masa mare și stabilă

Masa are un cadru confortabil si stabil din otel cu profil de 3 x 3 cm, vopsit cu pulbere in negru. Rama neagră se potrivește perfect cu blatul de masă din stejar sonoma.

Picioarele mesei sunt echipate cu picioare speciale din plastic. Pe de o parte, protejează împotriva zgârieturilor pe podea, pe de altă parte, au funcție de nivelare (până la 1 cm), permițând reglarea înălțimii pe suprafețe neuniforme. Rama mesei este realizata din metal cu un profil de 3 x 3 cm si o grosime de pana la 1,2 mm. Întregul creează o structură durabilă chiar și sub sarcini grele: masa este incredibil de stabilă și are o capacitate de încărcare de până la 300 kg! Așa că nu trebuie să ne facem griji cu privire la cantitatea de produse care se află pe el.

Util de pliat și depozitat

Un aspect suplimentar și foarte important este faptul că această masă rotundă de banchet este pliabilă. În special, desigur, îi putem asambla cadrul. Acest lucru face mult mai ușor să depozitați masa între petreceri și să o transportați la evenimente în aer liber.

Forma de pliere este extrem de ușoară. Oricine se poate descurca, deoarece masa are balamale speciale cu arc cu clichet. În plus, partea superioară a plăcii MDV este finisată cu o margine de cauciuc gri, ceea ce vă permite să rulați mese complexe pe suprafețe plane fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare.

O gamă largă de mese – bun venit

Varietatea ofertei noastre vă permite să alegeți și alte modele de masă. În oferta noastră veți găsi mese de banchet dreptunghiulare și mese rotunde, de diferite dimensiuni.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu sortimentul nostru și să plasați comenzi chiar și astăzi! Vom fi bucuroși să vă sfătuim prin telefon cu privire la selecția bunurilor. Va prezentam si posibilitatea livrarilor angro. Vă invităm cu drag!