masă de banchet rotundă, pliantă, diametru: 150 cm, stejar sonoma

499,50 lei net

EAN: 5908305883630 SKU: 0012-ARP-KO, 0010-ARP Categorie: Etichetă:
Detalii produs

Caracteristicile produsului:

  • Culoare: stejar sonoma
  • Diametrul mesei: 150 cm
  • Cadru acoperit cu pulbere.
  • Picioare pliabile sub blatul mesei.
  • Blat de masă 18 mm grosime.
  • Placă impermeabilă.
  • Ambalat în două cutii de carton: blatul și rack separat.
  • Masa foarte stabilă.
  • Marginea blatului mesei este acoperită cu o șipcă pentru rulare.
Descrierea completă a produsului

Masa profesională pentru 10 persoane

Masa de banchet profesională cu diametrul de 150 cm. Folosit cu succes în multe hoteluri, restaurante elegante și săli de banchet. Mesele rotunde conferă camerelor un aspect estetic, împunător și un stil original. Au fost întotdeauna asociate cu stilul și clasa, care acum este din ce în ce mai des folosit la tot felul de sărbători. Aceasta este cea mai bună confirmare a atractivității ridicate a unei astfel de mese.

Masa este concepută pentru 8-10 persoane. Este realizat din materiale de cea mai înaltă calitate. Are un blat din MDF de 18 mm grosime, laminat pe ambele fețe. Laturile sale sunt finișate cu o margine rezistentă din PVC.

Masă mare și stabilă

Masa are un cadru confortabil și stabil din oțel cu profil de 3 x 3 cm, vopsit cu pulbere negre. Rama neagră se potrivește perfect cu blatul luminos al mesei în culoarea stejarului sonoma.

Picioarele mesei sunt echipate cu picioare speciale din plastic. Pe de o parte, previn zgârieturile pe podea, iar pe de altă parte, au funcție de nivelare (până la 1 cm), care permite reglarea înălțimii pe terenuri denivelate. Cadrul mesei este realizat din metal cu un profil de 3 x 3 cm și o grosime de pana la 1,2 mm. Întregul creează o structură durabilă chiar și sub sarcini grele: masa este incredibil de stabilă și are o capacitate de încărcare de până la 300 kg! Prin urmare, nu trebuie să ne îngrijorăm cu privire la numărul de produse care sunt pe el.

Comoditatea plierii și depozitării

Un aspect suplimentar și foarte important este faptul ca această masă rotundă de banchet poate fi pliată. În special, desigur, îi putem plia cadrul. Acest lucru face mult mai ușor să depozitați masa între recepții și să o transportați la evenimente în aer liber.

Forma pliabilă este extrem de ușoară. Oricine se poate descurca, deoarece masa are balamale speciale cu arc, cu zăvor. În plus, partea superioară a plăcii MDV este finișată cu o margine de cauciuc gri, care vă permite să rulați mese complexe pe suprafețe plane fără să vă faceți griji cu privire la deteriorare.

O gamă largă de mese – bine ați venit

Varietatea ofertei noastre vă permite să alegeți și alte modele de masă. În oferta noastră veți găsi mese pentru banchet și mese de catering si gradina, în diverse dimensiuni.

Vă încurajăm să vă familiarizați cu gama noastră și să plasați comenzi chiar și astăzi! Vom fi bucuroși să vă sfătuim prin telefon cu privire la alegerea mărfurilor. Va prezentăm și posibilitatea livrărilor angro. Vă invităm cu drag!

Atenție! Mesele rotunde de banchet sunt extrem de greu de transportat. Dacă nu sunteți mulțumit de forma standard și de costul livrării prezentate în magazin, vă rugăm să ne contactați prin telefon sau e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773.

Vom incerca să gasim și să va sfătuim cu privire la forma de transport care se potrivește cel mai bine nevoilor dumneavoastră.