Masa de banchet dreptunghiulara 180x80cm stejar sonoma

362,94 lei net

EAN: 5908305883838 SKU: 0008-ARP-KO, 0011-ARP Categorie:
Detalii produs

Culoarea mesei: stejar sonoma
Dimensiunea selectată: 180 x 80 cm
Înălțimea mesei: reglabilă în intervalul 74-76 cm
n
nÎnălțimea cadrului fără piciorul reglabil este de 73 cm, iar cu piciorul extins la maxim – 76 cm (+1,8 cm placă)

frame: 100x60cm

Masa simplă este concepută asamblare (șuruburi incluse).

Descrierea completă a produsului

Masa populară, versatilă

Această masă de banchet pliabilă dreptunghiulară de 180 x 80 cm este concepută în principal pentru restaurante. Cu toate acestea, datorită versatilității și confortului său de utilizare, este perfect și pentru petreceri speciale și evenimente speciale. Este foarte popular printre organizatorii de banchete și companiile de catering. De asemenea, este folosit de bunăvoie în sălile de conferințe pentru întâlniri oficiale.

Acest model de masă își datorează popularitatea în primul rând ușoarei de depozitare după pliere, rezistentă, construcției durabile și prețului atractiv. Abilitatea de a adăuga rapid o astfel de masă în orice moment al unui eveniment în desfășurare (sau, de exemplu, chiar înainte de acesta) permite gestionarea perfectă a resurselor restaurantului, hotelului sau centrului de conferințe. De asemenea, este extrem de important pentru acei clienți care cumpără această masă ca masă suplimentară de sufragerie, ca un fel de „rezervă” pentru adunările de familie mai mari.

Masa extensibilă durabilă și funcțională

Această masă de banchet pliabilă, dreptunghiulară, dimensiunea 180 x 80 cm, are la bază o structură specială din oțel cu un profil de 3 x 3 cm. Acest lucru asigură stabilitatea deplină și rezistența ridicată a mesei pe întreaga sa suprafață. Sistemul de desfacere si pliere a cadrului se bazeaza pe mecanismul arcuri din otel.
Picioarele mesei sunt echipate cu picioare speciale din plastic, permițând reglarea înălțimii pe teren neuniform și protejând împotriva zgârieturilor pe podea. Datorită acestui lucru, înălțimea mesei poate fi reglată cu ușurință în intervalul 74 – 76 cm.

Cadru este acoperit cu pulbere, ceea ce la rândul său asigură o rezistență ridicată la ciobire sau zgârieturi.
Blatul mesei este realizat din placă MDF de înaltă calitate, laminată pe ambele părți. Laturile sunt finisate cu o janta rezistenta din PVC/ABS cu grosimea de 18 mm, culoarea potrivita cu suprafata blatului mesei.

Suntem disponibili

Vă încurajăm să plasați comanda astăzi!

Dacă aveți întrebări sau cerințe speciale, echipa noastră de consultanți vă stă la dispoziție. Oferim asistenta si sfaturi profesionale in alegerea mobilierului potrivit pentru dumneavoastra. Într-o convorbire telefonică, putem oferi și forme individuale de transport și livrare a produselor, dacă cele prezentate în magazinul online nu corespund cerințelor dumneavoastră.

Mese de banchet sunt disponibile și în alte dimensiuni (printre alții: 120 x 90, 120 x 80 și 200 x 100), cu un top în Lancelot și cu un cadru cu o distanță mai mică între picioare, în așa-numitul T-shape. Dacă sunteți interesat de o masă care combină un blat și un cadru, care nu este listată pe site – vă rugăm să ne contactați telefonic.

În plus, în magazinul nostru veți găsi și o selecție largă scaune atractive și suplimente.