Servetel de banchet, 50×50 gri

4,71 lei net

EAN: 5908305884200 SKU: 0174-ARP-D Categorie: Etichetă:

În stoc

Detalii produs
  • Dimensiune: 50×50
  • Material: covoraș 100% poliester
  • Culoare: gri
  • Design: simplu
  • Greutate: 180g
Descrierea completă a produsului

Un șervețel de banchet este un element inseparabil al fiecărei petreceri – mic sau mare.

Putem găsi diferite tipuri de șervețele în fiecare cameră. Este greu de imaginat o petrecere serioasă fără ele.
Așa că oferim clienților noștri șervețele elegante, albe ca zăpada, care se vor potrivi perfect în orice aranjament. Elementele albe de pe mesele de banchet conferă petrecerilor un gust și o eleganță deosebită. Sunt perfecte pentru întâlniri înalte, precum și pentru picnicuri ocazionale, ceea ce le face complet universale.

Șervețelele noastre de banchet sunt fabricate 100% din poliester mat și neted, cu o greutate de până la 180 g. Datorită acestui lucru, sunt foarte plăcute la atingere și suficient de groase pentru ca oaspeții să nu simtă niciun disconfort. Dimensiunea lor este de 50 x 50 cm, deci sunt și una dintre cele mai mari disponibile pe piața poloneză. Materialul lor gros va facilita utilizarea, iar călcarea în sine nu necesită mult efort – este simplă și consumatoare de timp.

Plănuiți o petrecere? Recepție de nuntă? Sau o reuniune de familie? Comandați șervețele cât mai curând posibil pentru a vă bucura de un preț scăzut și pentru a vă asigura că produsul ajunge suficient de devreme.

Dacă aveți întrebări sau nelămuriri, nu ezitați să ne trimiteți un e-mail. Răspundem la toate întrebările în mod dinamic.

De asemenea, vă invităm să verificați și alte produse din catalogul nostru. Avem o gamă largă de suplimente precum și decorat pentru tot felul de petreceri.