Șervețel de banchet, 50 × 50 roșu

6,00 lei net

Doar 8 rămase în stoc

Detalii produs
  • Dimensiune: 50 × 50
  • Material: covoraș 100% poliester
  • Culoare: roșu
  • Model/model: neted
  • Greutate: 180 g
Descrierea completă a produsului

Șervețelul de banchet este un element inseparabil al fiecărei petreceri – mic sau mare.

Putem găsi diverse tipuri de șervețele în fiecare cameră. Fără ele, este greu de imaginat o primire serioasă.
Așa că oferim clienților noștri șervețele elegante albe ca zăpada, care se vor potrivi perfect în orice aranjament. Elementele albe de pe mesele de sărbătoare conferă petrecerilor un gust rafinat și o eleganță. Sunt perfecte pentru întâlniri înalte și picnicuri ocazionale, ceea ce le face complet universale.

Șervețelele noastre de banchet sunt fabricâte 100% din poliester mat și neted, cu o greutate de până la 180 g. Datorită acestui lucru, sunt foarte plăcute la atingere și suficient de groase încât oaspeții să nu simtă disconfort. Dimensiunea lor este de 50 x 50 cm, deci sunt și una dintre cele mai mari disponibile pe piața poloneză. Materialul lor gros va facilita utilizarea, iar călcarea în sine nu necesită eforturi semnificâtive – este simplă și consumatoare de timp.

Planificați o petrecere? Recepție de nuntă? Sau poate o reuniune de familie? Faceți o comandă de șervețele cât mai curând posibil pentru a vă bucura de prețul mic și a fi sigur că produsul va ajunge destul de devreme.

Dacă aveți întrebări sau îndoieli, merită să ne trimiteți un e-mail. Răspundem dinamic la toate întrebările.

De asemenea, vă invităm să verificați și alte produse din câtalogul nostru. Avem o ofertă largă de suplimente și ornamente pentru tot felul de petreceri.