Scaun de nuntă american Chiavari – culoare neagră PP

236,64 lei net

În stoc

Detalii produs

Dimensiuni:

  • Înălțime totală: 92 cm
  • Înălțimea până la șezut: 46 cm
  • Lungimea picioarelor: 40 cm
  • Lățime totală: 42 cm
  • Înălțimea spătarului: 44 cm

Caracteristici:

  • Realizat din plastic rezistent – polipropilenă
  • Culoare: negru
  • Capacitate de încărcare: 150 kg
  • Rezistent la umiditate și raze UV

Pentru fiecare scaun, pernă GRATUITĂ din material textil!

Descrierea completă a produsului

Modernitate în stil original Descoperiți eleganța și funcționalitatea cu scaunul nostru de banchet pentru nuntă Chiavari, realizat din plastic de înaltă calitate de culoare neagră. Acest scaun este alegerea perfectă pentru toate tipurile de evenimente, cum ar fi nunți, banchete, recepții, conferințe și evenimente în aer liber. Perna neagră gratuită nu numai că asigură un aspect elegant, dar oferă și un confort excepțional la ședere.

Ergonomia perfecțiunii Scaunul american Chiavari de culoare neagră nu este doar un accesoriu estetic, ci și o soluție practică și solidă pentru diferite evenimente. Este realizat din plastic durabil, care nu numai că emană eleganță, dar asigură și durabilitate de ani de zile. Designul său ergonomic se potrivește cu capacitatea de încărcare de până la 150 kg, ceea ce face ca scaunul să fie extrem de versatil, îndeplinind cerințele de stil și funcționalitate. În plus, scaunul are și picioare antiderapante, care nu numai că protejează podeaua de zgârieturi, dar asigură și stabilitatea scaunului pe diferite tipuri de suprafețe. Produsul are o garanție de doi ani, ceea ce este o confirmare a calității produsului și a angajamentului nostru față de satisfacția clientului. Acest scaun nu doar subliniază eleganța interiorului, ci oferă și confort și siguranță, ceea ce îl face o alegere ideală pentru diferite evenimente speciale.

Explorați lumea confortului Dacă aveți întrebări sau aveți nevoie de informații suplimentare despre scaunul american Chiavari de culoare neagră, vă invităm să contactați echipa noastră de specialiști. Dacă vă place scaunul, vă încurajăm cu căldură să luați în considerare achiziționarea acestuia. Suntem siguri că va îndeplini așteptările dvs. în ceea ce privește stilul, confortul și durabilitatea. În caz de îndoieli, vizitați secțiunea noastră de scaune de nuntă, unde veți găsi o gamă largă de scaune adaptate diferitelor gusturi și nevoi. Acolo vă așteaptă și mai multe opțiuni de alegere.