Scaun de banchet roșu Roma

130,67 lei net

EAN: 5908305880004 SKU: 0001-ARP Categorie: Etichetă:
Produs indisponibil

Stoc epuizat

Detalii produs

Culoarea tapițeriei: roșu

Caracteristicile cadrului:

  • Dimensiune: 20 x 20 x 1,0 mm
  • Culoare: auriu
  • sudate suplimentar sub scaun
  • vopsit cu pulbere
  • din oțel
  • cadru simplu

Dimensiuni scaun:

  • Înălțimea spătarului: 92 cm
  • Înălțimea scaunului: 47 cm
  • Scaun: 40×40 cm

Sezut: spuma poliuretanică de 5 cm (nu se frământă)
Stocare: până la 18 buc.
Garanție: 2 ani
Greutate: aproximativ 5,9 kg
Durabilitatea șezutului și a spătarului: 100.000 de cicluri
Rezistența scaunului: până la 160 kg

Descrierea completă a produsului

Cel mai festiv scaun de banchet

Scaunul roșu de banchet Roma este o combinație unică a unui cadru de oțel auriu cu un spătar și un scaun roșu frumos și elegant, precum și cusături decorative aurii ale tapițeriei. O selecție frumoasă de materiale și culori conferă acestui model un aspect excepțional de festiv și elegant. Acest scaun roșu-auriu se potrivește perfect în sălile de bal, nunți și banchete, dar și în alte încăperi, cărora dorim să le dăm un caracter frumos și sublim.

Scaunul roșu de banchet Roma înviorează camerele și le umple cu energie pozitivă, activă. Este scaunul de banchet perfect pentru toate sălile de banchet unde sunt celebrate ocazii importante, sublime, dar și vesele și vesele. De aceea va fi perfect, de exemplu, în sălile de nunți sau zile de naștere.

Scaun de banchet frumos și durabil

Ca toate scaunele romane, si acest model roșu este realizat din oțel foarte rezistent cu profil 20x20x1.0.

Cadrul este vopsit cu pulbere și sudat sub scaun. În combinație cu o spumă poliuretanică foarte rezistentă de 5 cm grosime, avem un scaun cu o sarcină maximă de 160 kg, durabilitate pana la 100.000 de cicluri (cu garanție de 2 ani).

Prin urmare, nu este doar un scaun de banchet frumos, ci și foarte rezistent, care poate servi chiar și în cel mai încărcat restaurant sau sală de banchet timp de mulți ani.

Comandați astăzi un set de scaune frumoase!

Scaunele de banchet sunt foarte populare și nu putem asigura întotdeauna disponibilitatea lor deplină. Daca nu le avem în stoc în acest moment, vă rugam să ne sunați – poate vom putea accepta comanda în ceea ce privește livrările așteptate în zilele următoare.

De asemenea, vă putem sfătui la telefon în alegerea celor mai bune scaune și vă putem răspunde la întrebări detaliate despre modele individuale. Vă vom prezenta și posibilitațile de livrări angro dincolo de opțiunile disponibile în magazinul online.

Scaunul de banchet Roma este disponibil și în alte culori: cameleon (iridescent), maro, verde i albastru. De asemenea, oferim o selecție largă de alte scaune de banchet atractive – modele Milano, Veneția, Verona, Lux și Exclusive, și excepțional de elegant – și popular printre clienți – Scaune de nuntă Chiavari.