Reduceri!

Clipuri pentru plinte, plinte, fețe de masă

Prețul inițial a fost: 7,56 lei.Prețul curent este: 5,04 lei. net

În stoc

Detalii produs

Caracteristicile produsului:

  • Culoare: transparent, velcro alb
  • Dimensiune: se potrivește blaturilor de lucru de 18-20 mm
Descrierea completă a produsului

Clipuri pentru plinte delicate și aproape invizibile sunt un produs pe care ar trebui să-l aibă orice banchet, sală de nuntă, restaurant și hotel.

Volanul plintei este un element inseparabil al fiecărei petreceri – decorează frumos, printre altele, suplimentare așa-numitele mese dulci.

Materialul transparent, puternic al clemei face posibilă atașarea valtonului de masă într-un mod aproape imperceptibil. Elementele de fixare puternice cu velcro previn dislocarea sau ruperea volanului chiar și la o petrecere mare. Clipurile sunt soluția perfectă pentru a decora în mod neobservat masa fără a o deteriora sau zgâria blatul.

Clipurile sunt realizate dintr-un material transparent puternic, cu o parte de Velcro atașată. Se recomandă utilizarea min. 1 clemă pentru fiecare 100 cm de tălpi sau alt ornament. Se potrivesc perfect cu mesele clasice de banchet cu o grosime superioară de 18-20 mm. Pe site-ul nostru veți găsi și plinte volante, la care clemele se potrivesc perfect.

Repararea valtului este un produs care se epuizează destul de repede, așa că vă încurajăm să ne contactați și să comandați cât mai curând posibil pentru a vă asigura că produsul este încă disponibil.

Răspundem la e-mailuri foarte repede, asa că merită să ne contactați și în chestiuni urgente. Vom fi să vă răspundem la orice întrebări ați putea avea și vă vom accepta comanda.