Plinte (volant) 565 cm, la masă de banchet

147,00 lei net

EAN: 5908305880226 SKU: 0024-ARP Categorie: Etichete: ,

În stoc

Detalii produs
  • Culoare: alb
  • Material: poliester 100%
  • Dimensiune: 565 cm (dedicat meselor fi: 180 cm)
  • Greutate: 180 g
Descrierea completă a produsului

Plinte – un plus necesar în sălile de banchet

Plinte (valansa de masă) poate afecta în mod semnificativ decorul spațiilor dumneavoastră. Va fi perfect pentru tot felul de petreceri șievenimente speciale. Va da eleganță în timpul unui bal, nuntă sau petrecere de împărtășanie.

Valeta este folosită cel mai adesea la mesele unde se servește cafea sau gustări, adică în așa-numita bufete sau mese suedeze. Plinta eficientă și elegantă nu deranjează persoanele care stau la masă șiacoperă estetic picioarele mesei și tot ce se află dedesubt.

Se poate spune cu siguranță că este o utilizare necesară în orice cameră care ar trebui să arate elegant.

Plintele sunt perfecte pentru evenimente în aer liber, în săli de banchet șiconferințe, restaurante și hoteluri. Le recomandăm în special utilizatorilor profesioniști pentru utilizare frecventă și pe termen lung.

Volant elegant, confortabil

Plinta oferită este realizată dintr-un material poliester neted, cu o greutate de 180 g. Materialul este acoperit cu un înveliș special, datorită căruia valtul este rezistent la pete șiimpermeabil. Întregul este finisat cu un ornament estetic.

Pot fi spălat cu ușurință la 40 oC. Țesătura necesită călcare, dar la o temperatură de 110 oC materialul nu este greu de realizat.

Fusta este cusută dintr-o singură bucată de material, 565 cm lungime și 74 cm lățime (înălțime). Deci se potrivește perfect, printre altele la mese rotunde cu un diametru de 180 cm și la mese dreptunghiulare 190 x 90 cm.