Reduceri!

Suport pliabil 100x60cm pentru mese de banchet

Prețul inițial a fost: 301,68 lei.Prețul curent este: 273,78 lei. net

EAN: 5908305880080 SKU: 0009-ARP Categorie: Etichetă:
Produs indisponibil

Stoc epuizat

Detalii produs

Caracteristicile produsului:

  • Culoare: negru
  • Dimensiune: 100 x 60 cm
  • Vopsit cu pulbere: da
  • 2 ani garanție: da
  • Picioare pliabile: da
  • Cadru: profil metalic, vopsit cu pulbere
Descrierea completă a produsului

Suport confortabil, puternic și stabil pentru mesele de banchet

Cadrul pliabil disponibil în oferta noastră funcționează foarte bine atât în sălile de banchet și conferințe mari, cât și mici. Culoarea să clasică neagră se potrivește perfect cu toate tipurile de culori interioare, iar aranjarea în litera H clasică garantează confort de utilizare.

Raftul pliabil este cea mai bună alegere atunci când spațiul pentru depozitarea meselor este limitat. Plierea foarte ușoară și rapidă va crește, de asemenea, viteza de lucru a echipelor care deservesc conferințe, banchete și alte săli. O modalitate simplă de desfășurare și pliere a cadrului nu va fi o problemă pentru nimeni, deoarece conține un sistem de arcuri cu zăvor și nu necesită folosirea unei forțe mari (cadru se desfășoară cu o singură mână).

Rama clasica cu dimensiuni de 100 x 60 cm este ideală pentru blaturi de masa cu dimensiuni de la 65 cm latime și 110 cm lungime. Mesele bazate pe acest cadru pot fi găsite în această secțiune a magazinului nostru mese pentru banchet.

Găurile distanțate uniform ajută la asamblarea blatului mesei. Există până la 8 dintre ele, ceea ce garantează că blatul mesei nu va fi mișcat în timpul utilizării.

Profilul din care este realizat cadrul are o grosime de 2,8 cm, ceea ce îi conferă o stabilitate și o capacitate de încărcare excepționale: până la 300 kg. Datorită reglajului picioarelor (+/- 2 cm), înălțimea mesei poate fi ușor ajustată la orice denivelare a solului. Cadrul are o înălțime clasica de 75 cm, ceea ce oferă o gamă largă de posibilități la alegerea scaunelor.

Vă invităm să faceți cumpărături

Vă încurajăm să plasați comenzi rapid – doar așa puteți asigura disponibilitatea numărului corespunzător de aceste rafturi.

Oferta noastră include atât rame clasice în H cat și alte modele de diferite mărimi.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773, unde veți primi ajutor profesionist în alegerea mărimii și formei potrivite. De asemenea, vom propune o selecție adecvată de blaturi și vă vom prezenta opțiunile de livrare.