Scaun pliabil de birou cu tapiterie catifelată, de culoare neagră, pentru catering.

53,11 lei net

SKU: 0860-ARP Categorii: , Etichetă:

În stoc

Detalii produs
  • Scaun: aproximativ 37 cm x 37 cm
  • Înălțimea șezutului: aproximativ 44 cm
  • Înălțimea totală: aproximativ 80 cm
  • Lățimea totală: aproximativ 44 cm
  • Adâncime: aproximativ 44 cm Dimensiunile scaunului pliat: aproximativ 88 cm x 44 cm x 4 cm Garantie 1 an Culoare: negru catifelat Greutatea maximă suportată de scaun când este distribuită greutatea pe întreaga suprafață a șezutului este de 100 kg.
Descrierea completă a produsului

Descoperă confortul și eleganța cu scaunul nostru pliabil de grădină, tapițat cu catifea neagră. Este un scaun versatil, perfect atât pentru grădină, terasă, cât și pentru interiorul casei. Datorită materialelor de înaltă calitate și construcției gândite, oferă nu doar confort, ci și un aspect elegant.

Caracteristici ale produsului:

Materiale de înaltă calitate:

Tapițerie din catifea: Scaunul este acoperit cu o catifea moale și plăcută la atingere, care adaugă eleganță și oferă un confort deosebit. Catifeaua este rezistentă la uzură și ușor de întreținut. Culoare: Culoarea clasică neagră se potrivește în diferite aranjamente, adăugând eleganță atât în grădină, cât și în interiorul casei. Funcționalitate:

Construcție pliabilă: Scaunul poate fi ușor pliat, ceea ce facilitează depozitarea și transportul său. Este ideal pentru utilizare în locuri cu spațiu limitat. Versatilitate: Se va potrivi perfect în grădină, pe terasă, pe balcon, dar și în living sau birou. Confort:

Design ergonomic: Scaunul a fost proiectat cu confortul maxim în minte. Spătarul și șezutul profilate oferă confort chiar și în timpul șederii prelungite. Stabilitate și durabilitate: Cadru solid din metal asigură stabilitate și utilizare îndelungată. Utilizare:

În grădină: Ideal pentru terasă, curte, balcon sau grădină. Datorită construcției pliabile, este ușor de depozitat, ceea ce este deosebit de util în sezonul rece. Acasă: Poate servi ca un scaun suplimentar în living, în bucătărie sau în birou. Aspectul elegant îl face potrivit pentru diferite stiluri de interior. La petreceri și întâlniri: Excelent pentru petreceri în aer liber, picnicuri sau întâlniri de familie. Ușor de transportat și de aranjat. Avantaje:

Design elegant: Aspect modern și tapițerie din catifea adaugă clasă și stil oricărui mediu. Versatilitate: Se potrivește atât la exterior, cât și în interior. Ușurința depozitării: Construcția pliabilă permite depozitarea și transportul rapid și ușor. Confort: Șezutul ergonomic și spătarul asigură confortul în timpul șederii îndelungate. Rezumat:

Scaunul pliabil de grădină, tapițat cu catifea neagră, este o alegere excelentă pentru cei care apreciază combinația între funcționalitate și eleganță. Datorită construcției rezistente, tapițeriei confortabile din catifea și ușurinței depozitării, acest scaun este soluția ideală atât pentru grădină, cât și pentru interiorul casei. Oferă confort, stil și versatilitate într-un singur produs.