Scaun de bucătărie vintage – alb

162,00 lei net

EAN: 5908305880868 SKU: 0156-ARP Categorii: , Etichete: ,

În stoc

Detalii produs

Caracteristicile produsului:

  • forma originală a spătarului
  • scaun din plastic de cea mai înaltă calitate
  • stil clasic
  • foarte convenabil
  • alb
  • 2 ani garanție
Descrierea completă a produsului

Scaun de bucătărie elegant, clasic

Scaunul alb Vintage va adăuga o notă de stil clasic oricărei încăperi – atât acasă, cât și în localul respectiv. Scaunul este simplu și foarte distinctiv în același timp.

Stilul atrăgător îndoit al scaunului alb Vintage îl face frumos diversificat în orice interior. Se potrivește deosebit de bine cu camerele decorate în stil tradițional, rustic, provensal și, bineînțeles, scandinav. Arată minunat în gătit acasă, precum și în sălile de banchet, restaurante și cafenele.

Manopera modernă, calitate și durabilitate

Scaunul Vintage este realizat din plastic de foarte bună calitate – polipropilena – vopsit în alb. Datorită acestui lucru, culoarea scaunului este extrem de durabilă și rezistentă la ciobiri sau zgârieturi.

Forma originală a spătarului și a scaunului ne oferă confort și durabilitate deosebite – până la 150 kg. Produsul nostru este însă și extrem de ușor.

Acest scaun alb vintage vine cu o garanție de 2 ani, dar știm din experiență că scaunul Vintage vă va servi mult mai mult timp.

Scaunul se auto-asambla, dar este foarte simplu – chiar intuitiv.

Cea mai bună ofertă pentru scaune de bucătărie

Scaunele vintage sunt oferite la un preț foarte atractiv. Nu așteptați – comandați-le acum!!!

Avem multe alte scaune clasice de bucătărie în oferta noastră. O selecție largă a acestor modele clasice poate fi găsită în secțiunea scaune de bucătărie.

Aveti vreo intrebare? Vă rugăm să nu ezitați să scrieți la adresa noastră prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773.

Experții noștri vă vor răspunde la toate întrebările. Vă vor ajuta să alegeți sortimentul potrivit nevoilor dvs., să vă propuneți cea mai bună formă de livrare și să îndepărtați orice îndoială