Reduceri!

masă de grădină dreptunghiulară, valiza 180x76cm, maro grafit

347,00 lei net

EAN: 5908305881667 SKU: 0220-ARP Categorie: Etichetă:
Produs indisponibil

Stoc epuizat

Detalii produs

Culoare: maro grafit
cadru: profil metalic vopsit cu pulbere

masă pentru 8-10 persoane, pliată într-o valiză
Dimensiunea selectată: 180×76 cm

Descrierea completă a produsului

Masa de grădină (catering) este cea mai convenabilă masa care poate fi ușor depozitată, transportată și instalată practic în orice loc. Va fi perfectă pentru utilizare în interior și exterior. este o masă grozavă pentru grădină, pentru terasa, dar și o excelentă masă suplimentară pentru încăperile închise.Este perfectă de exemplu ca masa suplimentară de sufragerie, care poate fi ușor pliată și ascunsă atunci cand nu este nevoie.

Prin urmare, este perfectă și ca masă de catering – la evenimente în aer liber, săli de banchet sau de conferințe.

Masa are o culoare atractivă, naturală, maro-grafit și se pliază într-o „valiză” foarte ușor de transportat. Datorită unui mecanism special, plierea și desfacerea mesei este foarte simplă – o poți face cu o singură mână. Masa pliată ocupă foarte puțin spațiu, iar picioarele și mecanismul de pliere al mesei sunt protejate în interiorul valizei.

Cadrul acoperit cu pulbere din oțel ușor face ca masa să fie foarte stabilă și foarte ușor de pliat.

Dimensiunile blatului desfasurat sunt de 180 x 76 cm, deci este o masă tipică, de dimensiuni medii. Blatul mesei este realizat din tacâmuri din plastic de foarte bună calitate artificial și este rezistent la condițiile meteorologice. Datorită structurii speciale, blatul mesei poate fi pliat în așa-numita formă de valiză. Masa, în ciuda dimensiunilor și a materialelor de înaltă calitate, este relativ ușoară și la îndemână – o putem muta cu ușurință în orice loc.