Husa scaun conferință ISO alb

0240-ARP
Produs discontinuu
Dacă sunteți interesat de o comandă angro a acestui produs - vă rugăm să ne contactați.
Detalii produs Indispensabil la organizarea petrecerilor
  • Huse cu decupaj în față în alb
  • Nu este necesară călcarea
  • Se poate spăla la masină: 30, 40 de grade
  • Locurile în care sunt introduse picioarele scaunului sunt căptușite cu cauciucuri groase, datorită cărora materialul nu se freacă.
Descrierea completă a produsului Husele sunt realizate din material flexibil, ceea ce le face să se potrivească practic pe fiecare scaun. Greutate material: 190 grame . Dacă sunteți în căutarea unor huse puternice și durabile, care să servească nu doar un eveniment - această licitație este pentru dvs. Husele pe care le prezentăm la licitație se potrivesc majoritatea scaunelor, chiar și a celor nestandard, deoarece materialul este flexibil și poate fi întins. Husele pe care le oferim sunt pentru scaune ISO, care sunt perfecte pentru nunți, comuniuni, botezuri și în facilitati precum săli de banchet, restaurante și multe altele. Garanție de satisfacție - material gros, nu translucid.

Faceți o achiziție de peste 10,000 lei și vi-l livrăm complet gratuit!

Nu trebuie sa faci nimic special, costul de livrare va fi automat zero, cand comanda ta este mai mare de 10.000 RON (net) si ti-o livram, in orice loc din Romania, absolut gratuit! Oferta se încheie la sfârșitul lunii Decembrie. Condițiile se aplică.

This will close in 0 seconds