Față de masă verde rezistentă la pete pe o masă rotundă

119,00 lei net

În stoc

Detalii produs

Față de masă verde rezistentă la pete fi 320 concepută pentru mese rotunde de banchet fi 180.

Caracteristicile produsului:

  • Verde
  • Material poliester 180 g
  • Material rezistent la pete
  • Dimensiune (diametru) 320 cm
Descrierea completă a produsului

Fețe de masă verzi – o altă dimensiune a eleganței

Scaune cu spătar O în sala de nuntăVerdele sticlă este cea mai la moda culoare a anului 2021. Din ce în ce mai des este un element inseparabil al petrecerilor elegante. Deși, în mod tradițional, verdele nu este asociat cu interioarele de banchet, dă un efect grozav cu aranjamentul priceput.

De aceea am introdus această față de masă Fi320 într-o nuanță frumoasă de verde sticlă în oferta noastră. Mesele rotunde cu aceasta față de masă sunt acum un hit absolut – elegante și în acelasi timp neconvenționale. Față de masă verde sticlă se potrivește bine, printre altele, cu cu accesorii aurii, creând un decor uimitor care te va uimi.

Datorită culorii universale, această față de masă poate ajuta la crearea atât a unui interior elegant și rafinat, cât și a unui stil boho delicât, tot în aer liber.

Această cârpă de masă rotundă cu un diametru de 320 cm este potrivită pentru Masa rotundă de banchet Fi180cm stejar sonoma

O astfel de nuanță de verde sticlă la dimensiunea dată nu vei găsi în alte magazine, așa că merită să o comanzi acum înainte de a se epuiza stocurile.

Față de masă pentru banchet modernă, elegantă și durabilă

Față de masă este realizata dintr-un material poliester neted (100%) cu o greutate de până la 180 g.

Nu include cusături suplimentare așa cum este o parte a materialului este finisată cu un ornament. Materialul neted, gros și rezistent la pete al acestei fete de masă face să o păstreze curată și să fie ușor de călcât.

Materialul rezistent la pete este perfect pentru restaurante, săli de nunta și hoteluri. Rezistentă să la pete durează foarte mult timp, datorită unui strat special de teflon care ajută la menținerea curată. Pe de altă parte, călcarea în sine și menținerea lui în stare corespunzătoare nu necesită prea mult efort.

Suport mobilabanchet.ro

În timp ce navighezi pe site-ul nostru, vei găsi și fețe de masă albe clasice, precum și cele populare bleumarin de diferite dimensiuni și forme.

Toate fețele de masă din oferta noastră sunt rezistente la pete.

Nu ezitați să ne contactați prin e-mail la: birou@mobilabanchet.ro sau prin telefon la: +40 312 294 773. Vom fi bucuroși să vă ajutăm să plasați o comandă adecvată și să vă răspundem la întrebări.
Vă invităm să plasați o comandă astăz.