Scaunul pliabil de birou pentru servicii de catering, tapițat cu catifea gri.

53,11 lei net

SKU: 0861-ARP Categorii: , Etichetă:

În stoc

Detalii produs
  • Dimensiunea șezutului: aproximativ 37 cm x 37 cm
  • Înălțimea șezutului: aproximativ 44 cm
  • Înălțimea totală: aproximativ 80 cm
  • Lățimea totală: aproximativ 44 cm
  • Adâncimea: aproximativ 44 cm
  • Dimensiunile scaunului pliat: 88 cm x 44 cm x 4 cm
  • Garanție de 1 an
  • Culoare: gri catifelat
  • Greutatea maximă suportată de scaun când greutatea este distribuită uniform pe întreaga sa suprafață de șezut este de 100 kg.
Descrierea completă a produsului

Descoperă confortul și eleganța cu ajutorul scaunului nostru pliabil de grădină din catifea gri. Acest scaun versatil este perfect atât pentru grădină, terasă, cât și pentru interiorul casei. Datorită materialelor de înaltă calitate și construcției gândite cu atenție, oferă nu doar confort, ci și un aspect elegant.

Caracteristici ale produsului:

Materiale de înaltă calitate:

Catifea: Scaunul este acoperit cu o catifea moale și plăcută la atingere, care adaugă eleganță și oferă un confort excepțional în timpul șederii. Catifeaua este rezistentă la uzură și ușor de întreținut. Culoare: Culoarea gri subtilă se potrivește în diferite aranjamente, adăugând eleganță atât în grădină, cât și în interiorul casei. Funcționalitate:

Construcție pliabilă: Scaunul poate fi ușor pliat, ceea ce facilitează depozitarea și transportul său. Este ideal pentru utilizare în spații cu spațiu limitat. Versatilitate: Se potrivește perfect în grădină, pe terasă, pe balcon, precum și în salon sau birou. Confort:

Design ergonomic: Scaunul a fost proiectat cu confortul maxim al utilizatorului în minte. Spătarul și șezutul profilate oferă confort chiar și în timpul șederii îndelungate. Stabilitate și rezistență: Structura solidă din metal asigură stabilitatea și utilizarea îndelungată. Utilizare:

În grădină: Perfect pentru terasă, patio, balcon sau grădină. Datorită construcției pliabile, este ușor de depozitat, ceea ce este deosebit de util în timpul iernii. În casă: Poate servi ca un scaun suplimentar în salon, în sufragerie sau în birou. Aspectul elegant se potrivește diferitelor stiluri de interior. La petreceri și întâlniri: Excelent pentru petreceri în aer liber, picnicuri sau întâlniri de familie. Ușor de transportat și de aranjat. Avantaje:

Design elegant: Aspectul modern și finisajul din catifea adaugă stil și eleganță oricărui mediu. Versatilitate: Se potrivește atât în exterior, cât și în interiorul spațiilor. Ușurința depozitării: Construcția pliabilă permite depozitarea și transportul rapid și convenabil. Confort: Șezutul și spătarul ergonomic asigură confortul în timpul șederii îndelungate. Concluzie:

Scaunul pliabil de grădină din catifea gri este o alegere excelentă pentru cei care apreciază combinația între funcționalitate și eleganță. Datorită construcției rezistente, tapițeriei confortabile din catifea și ușurinței de depozitare, acest scaun este o soluție ideală atât pentru grădină, cât și pentru interiorul casei. Oferă confort, stil și versatilitate într-un singur produs.